Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak furcsa tárgyak, amikért...

Vannak furcsa tárgyak, amikért nagyon oda vannak a babáitok?

Figyelt kérdés

Az én félévesem például majd' megőrül a fürdőszobai mosdó csapjáért. Tény, szép darab, nekem is tetszik, de egyszerűen nem tudom rávenni, hogy nézze meg magát a tükörben is, mert úgy elvarázsolja a csap :) Olyan aranyos mikor nyújtogatja érte a kis kezeit, beszélget vele és meg akarja nyalogatni :)

A ti babátoknak milyen furcsa "barátja" :) van?

2011. márc. 3. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

babakorában a régi kitisztitott mobiltelefonért volt oda.

mostanában a távirányító a mániája kiszedi az elemet a férjem hülyét kap naponta. meg a fényképezőgép.

ha kimegy a konyhába akkor a nagyi 50 éves orosz tésztaszürőjét nyúzza.

2011. márc. 3. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
igen, távirányító, telefon nálunk is. meg még a férjem borotvája és töltőjének kábele nagy kedvenc, a popsitörlő doboza, a pihenőszék pántja...
2011. márc. 3. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
a kedvenc a saját lába. az mindig rabul ejti :D meg a játékokon a cimke :D nem a játék a lényeg hanem a cimke :D 5 hónaos :D
2011. márc. 3. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy pici fa mozsaram van amit tuti, hogy elővesz a szekrényből ha beszabadul a konyhába. Utána elvenni is alig lehet tőle:)
2011. márc. 3. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Flakonok. Visong, ha meglát egy üdítős flakont. Olyankor más nem érdekli. :)
2011. márc. 3. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Az én kislányom imádja a bögréket.Nem lehet nyugodtan meginni egy csésze kávét vagy teát mert visit,hogy meg akarja rágcsálni.

A tükörrel mi is bajban vagyunk ,mert mindig nyalni akarja.

A nagy kedvenc viszont a két éves nővére.Még az evést is abbahagyja ha a közelébe kerül.Tátott szájjal nézi és ha nem figyel rá kiabál neki.Meg kell falni olyan aranyos.

2011. márc. 3. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Telefon,adatkábel,fotómasina,

TV-ben a VV szignál.. ezért bolondul.Még a szopit is abbahagyja ha meghallja.

2011. márc. 3. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
a lámpák! teljesen elámul tőlük. még kikapcsoltan is.
2011. márc. 3. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:

21 hónaposomnak sok ilyenje van, de a legdurvább a "láb"... nem csak az enyém, hanem Apáé is, meg bárkié, aki betéved hozzánk. Fiam rögtön támad és húzza le a zoknit a lábról és elkezdi ölelgetni azt. Mezítláb nem tudok közlekedni a lakásban, mert rohan utánam, hogy megcirógassa a lábam. Mármár beteges.

Ezen kívül a bugyijaim, melltartóim, távirányító, telefon... ilyenek.

2011. márc. 3. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Most 11 hónapos a fiam, de már régóta a kedvenc játéka a műanyag virágcserepek. Pár hónapja csak lerombolta a tornyot, amit építettem belőle, most már szépen rakosgatja kicsit a nagyba, meg rakja egyiket a másikra.
2011. márc. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!