Vannak furcsa tárgyak, amikért nagyon oda vannak a babáitok?
Az én félévesem például majd' megőrül a fürdőszobai mosdó csapjáért. Tény, szép darab, nekem is tetszik, de egyszerűen nem tudom rávenni, hogy nézze meg magát a tükörben is, mert úgy elvarázsolja a csap :) Olyan aranyos mikor nyújtogatja érte a kis kezeit, beszélget vele és meg akarja nyalogatni :)
A ti babátoknak milyen furcsa "barátja" :) van?
babakorában a régi kitisztitott mobiltelefonért volt oda.
mostanában a távirányító a mániája kiszedi az elemet a férjem hülyét kap naponta. meg a fényképezőgép.
ha kimegy a konyhába akkor a nagyi 50 éves orosz tésztaszürőjét nyúzza.
Az én kislányom imádja a bögréket.Nem lehet nyugodtan meginni egy csésze kávét vagy teát mert visit,hogy meg akarja rágcsálni.
A tükörrel mi is bajban vagyunk ,mert mindig nyalni akarja.
A nagy kedvenc viszont a két éves nővére.Még az evést is abbahagyja ha a közelébe kerül.Tátott szájjal nézi és ha nem figyel rá kiabál neki.Meg kell falni olyan aranyos.
Telefon,adatkábel,fotómasina,
TV-ben a VV szignál.. ezért bolondul.Még a szopit is abbahagyja ha meghallja.
21 hónaposomnak sok ilyenje van, de a legdurvább a "láb"... nem csak az enyém, hanem Apáé is, meg bárkié, aki betéved hozzánk. Fiam rögtön támad és húzza le a zoknit a lábról és elkezdi ölelgetni azt. Mezítláb nem tudok közlekedni a lakásban, mert rohan utánam, hogy megcirógassa a lábam. Mármár beteges.
Ezen kívül a bugyijaim, melltartóim, távirányító, telefon... ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!