Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babám miért nem...

7 hónapos babám miért nem hajlandó szinte semmit enni, csak szopizni?

Figyelt kérdés
4.5 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást, de nagyon lassan. 6 hónaposan kezdtem el kiváltani az étkezéseket. Még a mai napig 5x szopizik és 4x eszik. Minden étkezéskor szopizik is utána, ha szomjas. Ma meg tegnap alig akar enni. Mit csináljak? Természetesen adok nek tejet, de ez csak átmeneti remélem, úgy értem pár napig tart remélem. Járt valaki hasonlóan?
2011. márc. 2. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
szia, amit leírsz, egyáltalán nem aggasztó, 1 éves korig az anyatej kell legyen a fő táplálék, amellett a gyerekeldönti, mit szeretne még enni és mennyit. egyébént nem jön a foga? az is visszavetheti a szilárd étel fogyasztásban.
2011. márc. 2. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

ha jelzi, hogy szopizni szeretne, akkor ne erőltesd az evést!

az én 8 hósom még csak 2x kap mást, de nem váltottam ki egy szopit sem! amíg ilyen járványos idő van, nem is fogom, utána is csak a déli evést gondolnám. majd 10-12 hó között csökkentem a szopik számát.

2011. márc. 2. 15:49
 3/3 Agica792 ***** válasza:
Nálunk is ez van 7,5 hós eddig gyönyörűen evett és mostanában csak a cici és semmi más nem kell én meg csak az ideget eszem a sok kaja melegítgetéssel meg kidobálással. :( Hát remélem elmúlik hamar.
2013. febr. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!