4 hós babám napok óta alig-alig "beszélget". Lehet, hogy a nátha miatt, vagy más oka lehet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 12:23
1/4 anonim válasza:
Nekem 3,5hónaposa a kiscsajom 2-3 napja nekem se nagyon beszélget, de nálunk a fogzás miatt nyűgös. Nem lehet nálatok is ez a háttérben?
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, ilyenkor kicsit abbahagyják :) Én kislányom is megkukult 4hósan, mert más kötötte le. Sokan tapasztalják, pont így a 4. hónap körül, aztán újra szószátyárok lesznek. Én kislányom 5hónapos, 1-2hete kezdte újra, kiegészítve a nyálfröcsögtetéssel, és valami dinoszaurusz-hanggal :)
3/4 anonim válasza:
Nekem egyfolytában dumált 3 hónaposan, aztán szépen leállt vele, na de most...olyan sokáig dumál, szinte nem vesz közben levegőt. Kiáltozik, sikongat. Most 5 hónapos. Szerintem is van egy időszak, amikor leállnak egy kicsit.
4/4 A kérdező kommentje:
Aranyos lehet.:)Köszönöm.
2011. márc. 2. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!