Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13-14 hónapos babával milyen...

13-14 hónapos babával milyen programot javasoltok Szeged környékén?

Figyelt kérdés

Itt lesz a 4 napos ünnep, elvinnénk valahova a babánkat, de az időjárás miatt csak zárt téri programok jöhetnek szóba.

Gondolkodtunk az aquaparkon, de nem tudjuk, hogy érdemes/szabad e ekkor a babával oda menni. Valami más ötlet?

2011. márc. 2. 07:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy az ünnepekre hideg lesz. ha 10 fok körül lesz, és süt a Nap, akkor én a vadasparkba mennék, Szegeden az nagyon klassz.
2011. márc. 2. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:

szia,

a mi kisfiunk imádja a Napfénypark Fürdőt!! :) mivel lehet, hogy a jövő hét végén még hidegebb lesz és nem tudtok ki menni. próbáljátok meg, nagyon szuper!! van bent egy hatalmas játszóház is, amit még én is élveztem :) viszont, ha szép idő lesz én is a vadasparkot ajánlom, nagyon szép és sok állat van!!

Ági

2011. márc. 2. 10:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves Ági! Mennyi idős a babád? Van bent olyan medence, amiben egy ilyen kicsi pancsikolni tud?

Köszi a válaszokat, a Vadaspark nekünk is eszünkbe jutott, de nagyon időjárás-függő:)

2011. márc. 2. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:

amikor először voltunk akkor volt kb. 18 hónapos. nagyon szuper, mert van egy nagy ici-pici (kicsi fallal van két részre osztva) ebben vannak csobogód, játékos szökőkút, van még másik 2 ami fokozatosan mélyül itt is sokat játszik. és persze apával csúszdáznak!! mert 4-en le lehet kicsivel is csúszni!! és amikor megunja a vizet ott a hatalmas játszóház, ami benne van az árban, 3 emeletes, még én is bemásztam :D itt lehet rajzolni is. van szép pelenkázó, szóval baba barát hely szerintem!!

[link]

itt mindent megtalálsz!!

Ági

2011. márc. 2. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy:)
2011. márc. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!