Hova tűnnek a szép 92-es ruhák?
Több lehet az elhasználódott a ruha a kicsik energikussága miatt, ezért kisebb a választék. Tény, hogy én pl. nem bírom a nagyon babás ruhákat. Van egy ismerősöm, aki babás jellegű ruhákat vásárol a 2 év körüli kisfiának. Én inkább kisfiúsat. Kislányoknál jobb a helyzet, néha olyan ruhákat látok az aukciós oldalakon, hogy szívesen megvenném, ha lányom lenne. De kisfiúnak még nehezebb vásárolni. Kezdettől fogva szerelemből (első látásra) vásárolok, és már nincs olyan választék, szó szerint vadászok.
Bizonyos eladóknál egészen jó ruhákat lehet levadászni, keresgélj, megtalálod!
Ezt a méretet a lányom nagyon sokáig hordta, és tényleg elhasználódnak.
Talán ez az első méret, amiből tényleg érdemes újat venni.
(Kivéve a nadrágok, azok ugyanúgy rövidek lettek hamar.
szia!
Én most februárban vásároltam vaterán, teszveszen ebben a méretben a fiamnak általában elemnőseket és nem játszósakat szoktam venni volt bőven bár én is sokat válogatok mert újszerű szépeket szeretek kifogni :-) lehet mindenkinek most jutott eszébe tavaszra készülődni!
itt nézted már? [link]
ha végképp nem találok szoktam a babaszobán témát nyitni hogy ebben a méretben ilyen és ilyen rucikat keresek pl most vettem alányomnak sok szép 104-est így!
Sziasztok, kíváncsi vagyok én is a válaszokra, mert tavaszra már nálunk is aktuális lesz ez a méret.
Fiús anyuka vagyok én is. Viszont, számomra a kérdés főleg a kislányruhákat juttatja az eszembe. Hová tűntek a szép kislányruhák? Bármerre is nézek rózsaszín.... :( (amerikai álom, befúrta magát teljesen,azelőtt nagyon szép, ruhákat lehetett venni, én meg ezt hiányolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!