Télen is minden nap sétáltok? Az én kisfiam 13 hós, de ha 5 C fok körül lemegyünk általában megfázik.
Öltöztesd fel jobban! Esetleg ha babakocsiztok, takard be egy pléddel még.
Mi kimegyünk, kell neki a mozgás nagyon. Csak az erős szélben és esőben nem megyünk. Ő őszi baba (szept. végi), így már 2 hónaposan is 2-3 órákat sétáltam vele a -10fokban, soha semmi baja nem lett.
Télen meg egyenesen imádta a hóesést, hempergett a hóban. Én már át voltam fagyva, de őt alig lehetett beráncigálni, pedig már sötét volt (du. 4 körül).
Most 17 hónapos, most szinte egész nap kint vagyunk. Enni, aludni tudom csak bevinni, de kb. evés után 2 perc múlva már alszik is. :D
Ha megfázik, akkor az azt mutatja, hogy nem jól van felöltöztetve. Vagy túlöltözteted, az is lehet. Ha megizzad, és rajta van sokáig az izzadt, vizes, nyirkos ruha, az egyenlő a megfázással.
És akkor amíg jobb idő nem lesz, ki sem mozdultok??
Igen, minden nap sétálunk (kivéve szélvihar, ónos és szakadó eső). Ha megfelelően vannak felöltöztetve, nem fáznak meg még a mínuszokban sem.
Nálatok sem a "fokkal" lesz gond, hanem az öltözékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!