Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam vissza a...

Hogyan szoktassam vissza a kanalazásra? Várom válaszaitokat

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam. Mióta elkezdett jönni a foga, nem hajlandó csak cumisüvegből enni. Hathónaposan kezdtem hozzátáplálni és megevett mindent kanállal. Most, hiába próbálom a kanalazást kézzel lábbal ellenkezik. Most is megeszik mindent, csak hígítva cumisüvegből.
2011. márc. 1. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, ez fogzásnál ááltalános dolog. erőltetni nem szaba, próbálkozz finoman, majd ha ő úgy gondolja, akkor vissza fog rá szokni.
2011. márc. 1. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinálta a kisfiam 14 hónaposan. Én is nagyon megijedtem,nem volt hajlandó kanállal enni a "szilárdat", szinte csak szopizott. Nem aggódj, ez teljesen normális a fogzáskor.
2011. márc. 1. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a Dentinox vált be. Minden étkezés előtt bekentem neki az inyét és nem volt gond az evéssel. Igaz, ilyenkor kevesebbet eszik, de eszik legalább.
2011. márc. 1. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2011. márc. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!