Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb hány nap után múlt el...

Kb hány nap után múlt el babátoknál a nátha, ha rendszeresen szívtátok az orrát és orrcseppet is kapott?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 hét, a legrosszabb az első 2 nap
2011. márc. 1. 12:36
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat!
2011. márc. 1. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:

11:46-os vagyok.

Sem magunknak se a gyerekeinknek még soha nem adtunk vitaminkészítményt. Egyszerűen nem betegesek.

De erről a tej dologról már én is hallottam. Nem tudom igaz-e, bár mi utáljuk a tejet és a gyerekek sem isznak. Szerintem az emberi fogyasztásra alkalmatlan.

A kisfiam 4 hónaposan atópiás lett, állítólag attól a minimális tejalapú szerektől amiket én ettem szopik alatt pl felvágott)A bőrgyógyásza mondta, hogy nem is szabadba állati tejet inni az embernek, mert nem bírja feldolgozni a szervezet és több bajt okoz mint használ. Azt mondta Ő anyatejet iszik ha kívánja a tejet. Na ez a brutális! :)

2011. márc. 2. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:

12:04! Épp a minap mentem be egy gyógyszertárba, mert találkoztam a férjem barátjának feleségével, és elmesélte nekem, hogy 6 éves kisfiukat két hét múlva megműtik, kiveszik a manduláját. Arra voltam kíváncsi, hogy mennyi C-vitamin van a Cebion-csepp nevű készítményben, ugyanis a hölgy váltig állította hogy ez a gyerek nagyon sok vitamint kap, biztos hogy nem a kevés vitamin miatt van állandóan probléma a mandulájával. Szóval rákérdeztem a gyógyszerésztől a mennyiségre, először nagyon bizonytalan volt, nem tudott válaszolni hogy mennyi hatóanyag van a Cebion-csepp-ben. Nagy nehezen rátalált a számítógépben, és elmondta, hogy egy 6 éves kisgyerek javasolt adagja 100 mg körül van, azaz 10-20 csepp.

Most már értem hogy ismerősöm gyermeke miért is nem javult eddig, csak amíg nem voltam biztos benne, addig nem mondhattam neki hogy mennyire szánalmasan kevés az a mennyiség amit adott a kisfiának.

Egy olyan beteges kisgyereknek, akinek állandóan visszajönnek a felső-légúti tünetei, nagyon komoly mennyiségekre lehet szüksége főleg C-vitaminból, ami elérheti akár a napi 3-4 ezer mg-ot is. Ezenkívül el kell hagyni a tejtermékeket, amit meg is említettem neki, amire azt válaszolta, hogy az a kedvence a gyereknek, hogyan vegye el tőle? Hát ez már az anyukák dolga, biztosan van rá megoldás ha muszály. Azt viszont nem értem még most se, hogy az orvosok miért nem világosítják fel a szülőket mind a vitaminok fontosságáról, mind pedig a tejtermékek ártalmasságáról.

2011. márc. 4. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!