Vírusos lett a kisfiam hány hasmenése van voltunk a dokinál SMECTA port írt ki a hasmenésre de az istennek se tudom beadni neki nem ísza meg van valakinek valami ötlete?
A smecta olyan rossz, hogy én sem tudom meginni , pedig 30 vagyok lassan.
Ha továbbra sem kell neki, szolj a dokinak és kérd meg, hogy inkább írjon elektrolitot neki, mert az helyreteszi.
A hányás hasmenés a szervezet öngyógyító mechanizmusa, nem mindig kell smectá-val megállítani!
Az elektrolitok viszont segítenek a folyadékegyensúly fenntartására, nálunk mindig ez van székletfogó helyett.
A normaflore is elektrolit jellegű.
De igazán a NORMOLYT hatásos,bár az is egy porított ital.
Jolehet a normaflore is.
Üdv első válaszoló.
szia, pedig jó lenne vaéahogy beadni, a smecta nagyon hatásos, tényleg jó.nincs kis fecskendőtök otthon?esetleg azzal tudnád neki adagolni.
jobbulást
Sziasztok elnézést hogy ide irok de az a nagy gondom hogy irt fel a dokinénink SODOIRAL port és a kisfiamnak sehogy nem tudom beadni a világért sem inná meg!
Nos ez hasmenés utáni állapot utánra van a só és vitamin háztartád helyreállítására szolgáló gyógyszer!
Nem tom pontossan mennyibe került de szeretném átadni valakinek mert sajnálom a pénz érte hogy kidobtam az ablakon ,ugyanakkor meg szeretném hogy más kisbabáján meg segítene!
8 tasak van 1 dobozban és 1 hiányzik,tehát 7 van
De azt hiszem kb 1400 ft volt!!
Nagyon jó gyógyszer ,külföldi!!
Ha bárkit is érdekel és netán ilyen gyógyszert irt fel a babájának ,akkor hívjon bátran!!
Örülnék !
Természetesen odaadom olcsóbban!!!!
06 30 414 21 86 Nikol vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!