Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Általános gyakorlat, hogy a...

Általános gyakorlat, hogy a magánovik nem adják meg az áraikat sem a honlapon, sem telefonon?

Figyelt kérdés
Állami oviba gyakorlatilag esélyünk sincs bejutni, mert most várjuk a második babát, és kapásból elutasítják azt, aki otthon van a kis tesóval. Keresgélünk a magánovik között, de mielőtt bemennénk szerettem volna tájékozódni. Eddig egyetlen egy magánovi volt, aki tisztességesen kiírta az árat (75.000 Ft/hó) azt elmegyünk megnézni. De az rettentő unszimpatikus, hogy addig titkolóznak, amíg oda nem mész. Miért van ez? Megnézik ki milyen kocsiból száll ki, kiből mit néznek ki, vagy, hogy van ez?
2011. febr. 28. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ilyenben dolgoztam. Általában azért nem teszik közhírré, mert abban bíznak, hogy annyira megtetszik, másrészt (ez nyomósabb indok), hogy nem szoktak számlát adni... Így ugye nincs róla dokumentum.

Megnézik, hogy nem barna börű-e aki oda akarja vinni, mert sok anyuka elvinné a gyerekét. Megnézik azért is, hogy lássák, elég gusztusos-e a baba ill. az anyuka, illik-e a közösségbe.

Sokszor helyhiányra hivatkozva később azt mondják, hogy nem vesznek föl.

2011. febr. 28. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:

ja, és annyi, hogy a kocsit nem nézik meg.

D 26

2011. febr. 28. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy az árak Budapesten és közelében átlag 70 és 120 000 Ft között mozognak (ez előző kettő vagyok:).
2011. febr. 28. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Gyanakodtam ilyen számlaadási problémára is. De ez akkor sem szimpatikus. Mi olyan emberek vagyunk, akik képesek akár a jóval drágábbat is választani, ha korrektnek érezzük a hozzáállást, de ez a titkolózás nem tűnik annak.

Azt, hogy megnézik a kocsit csak arra értettem, hogy "kiből mit néznek ki" alapon határozzák-e meg az árakat. Bár az elég bátor dolog lenne, mert a szülők beszélgetnek, és akkor ugye kiderül.

Azért nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál.

2011. febr. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!