Általános gyakorlat, hogy a magánovik nem adják meg az áraikat sem a honlapon, sem telefonon?
Én ilyenben dolgoztam. Általában azért nem teszik közhírré, mert abban bíznak, hogy annyira megtetszik, másrészt (ez nyomósabb indok), hogy nem szoktak számlát adni... Így ugye nincs róla dokumentum.
Megnézik, hogy nem barna börű-e aki oda akarja vinni, mert sok anyuka elvinné a gyerekét. Megnézik azért is, hogy lássák, elég gusztusos-e a baba ill. az anyuka, illik-e a közösségbe.
Sokszor helyhiányra hivatkozva később azt mondják, hogy nem vesznek föl.
ja, és annyi, hogy a kocsit nem nézik meg.
D 26
Köszi a választ! Gyanakodtam ilyen számlaadási problémára is. De ez akkor sem szimpatikus. Mi olyan emberek vagyunk, akik képesek akár a jóval drágábbat is választani, ha korrektnek érezzük a hozzáállást, de ez a titkolózás nem tűnik annak.
Azt, hogy megnézik a kocsit csak arra értettem, hogy "kiből mit néznek ki" alapon határozzák-e meg az árakat. Bár az elég bátor dolog lenne, mert a szülők beszélgetnek, és akkor ugye kiderül.
Azért nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!