Hogy készítsem 6 hónapos kislányom főzelékéhez a rántást?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 21:11
12/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik Devics Józsefné:Csecsemők szakácskönyve c kiadványa. Egy védőnő írta. Nagyon sok recept és jó tanács van benne a szoptatástól kezdve a hozzátápláláson keresztül egészen óvodás korig. Ezek mellett kitér a különféle allergiákra és diétákra is. Az Alexandra könyvesboltban láttam 1500 t körüli áron. Én a kórházban vettem meg.
13/13 anonim válasza:
jesszus, nehogy sót rakj bele, egy 6 hónaposnak?! Ki írta ezt a butaságot? Még nagyon éretlen ahhoz a veséjük! A krumplit érdemes inkább egy műanyag szűrőn átpasszírozni, mert a turmixban, vagy botmixerrel kicsit nyálkás lesz és feltapad a szájpadlására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!