Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy is van ez a 4 hónapos...

Hogy is van ez a 4 hónapos kor és a hozzátáplálás?

Figyelt kérdés

Kicsit belekavarodtam a számolásba.... nem nagyon tudom mikortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást. (minél előbb annál jobb, meg van rá az okunk).

Úgy tudom 4 hónapos kortól... na igen, de mikor is van az? Dátum szerinti 4 hónap múlva (29-én született), vagy hét szerinti 4 hónap múlva (16 hetesen?), vagy meg kell várni, míg betölti a 4 hónapot és az 5. hónapba lép (20 hetesen)?

2011. febr. 28. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Ha betöltötte a 4 hónapot, vagyis az ötödik hónapban.

De akkor sem igazán javasolt.

Szerintem minél későőb kezded, annál jobb a baba emésztúrendszerének.

Én 6 hónaposan kezdtem csak

2011. febr. 28. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 hónaposan kezdtük. Sajnos tápszeres volt és székrekedéses. Pont alma és barack szezon volt és a dokinő, védőnő javaslatára kezdtük el. Viszont ha szoptattam volna akkor tuti megvárom a 6 hónapot. Milyen okból szeretnéd minél előbb hozzátáplálni?
2011. febr. 28. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 3,5 hósan kezdtem és semmi baja a babámnak. Egyébként ha ragaszkodsz a 4 hónaphoz, akkor a betöltött 4 hónapot kell nézni. De van egy táblázat amit egyszer olvastam és ott 17 hetet írtak. Szóval tök mindegy. Sok sikert! :)
2011. febr. 28. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, tehát naptár szerint töltötte be a 3 hónapot!
2011. febr. 28. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

első

2011. febr. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!