Ha rácsos a kiságy alja mekkora lapot kell beletenni a légzésfigyelőnek? 140x70-es a kiságy.
mi simán a rácsra tettük és jó volt úgy is, nem tettünk még be külön lapot. tévesen egyszer sem riasztott, 1 valódi riasztásunk volt.
angelcare típusú, 2 szenzoros.
Köszi! Ilyen légzésfigyelőt készülök venni én is! De a honlapon azt írja, hogy tenni kell a rácsra egy 6 mm-es lapot, csak nem tudom, hogy ez pont akkora legyen-e mint a matrac, vagy lehet kisebb is?...
De ha nektek a rácson is működött, akkor nem értem... próbáljuk ki azon?
Azt is olvastam, hogy állítgatni kell az érzékenységet. Hogyan kell ezt beállítani? Nektek hogy volt?
első vagyok, mi középhelyzetnél kicsit kisebbre állítottuk. amúgy a hátulján van egy kis csavarható pöcök, és 5-ig számozva van. tehát nekünk 2-3-as között volt végig beállítva.
ha mindenképp akarsz lapot tenni alá, akkor szerintem csak akkorát tegyél, amekkora kb. az érzékelő, hogy tényleg tudjon szellőzni a matrac.
egyébként nagyon jó légzésfigyelő csak ajánlani tudom. most született (másfél hete)a barátnőm második babája, most nála van, de ő már az 5. gyerek lesz, aki használja! és semmi baja nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!