Mondanátok véleményt erről a babakocsi színről? Nagyon lányos?
Fiunk lesz, de igazán fiús szín csak a 3 kerekű változatában van akciós, szívesebben venném a 4 kerekűt, de nem tudom, mennyire lányos ez a szín?
Szia, szerintem ez a szín...mindenkinek egy bizonyos állat kakika fog eszébe jutni. Szerintem nem unisex, mert van rajta rózsaszín, így az lányos irányba tolja a dolgokat. - a babakocsit ismerem egyébként a barátnőmnek van, de ő nem akciósan fogta ki. Utálja...alig várja, hogy eladhassa, - csak mivel drága volt a férje azt mondta, ha ezt választotta, hát ez van - úgyhogy háromkerekűben ne vedd meg. Én is toltam, szerintem se valami kényelmes. - nekem is háromkerekűm van, ég és föld!
Ne haragudj az őszinteségért!
Szerintem is uniszex, viszont soha nem vennék quinny babkocst, mert a sport része borzalmas!!
Unokahúgomnak van, így tapasztaltam!
Jézusom, borzalmas színe van! :S :S :S
Unisex, de én egy gyerket nem tennék bele, olyan csúnya :S
Nekem pedig tetszik:)
Ha még egyszer tehetném ilyet vennék (de sajnos nem tehetem meg :()A szürke is a zöld kimondottan fiús szín, az a piros és kicsit rózsaszín szerű teszi unisexé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!