Ki repült már 2 évessel 2 órát? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 22:03
1/4 anonim válasza:
gyerekfügghő. A nyugis gyerekkel nincs gond kibírja, ha sírós-hisztis akkor rémálom! :)
2/4 anonim válasza:
Én repültem. A repülőutat végigaludta. A reptéren nehezebb volt lekötni a várakozásnál, de ott azért több mozgástere volt. Hozzátartozik, hogy a húgom 2 évese is velünk volt. Tehát gyakorlatilag 2 2 évessel utaztunk, felnőttek 3-an voltunk.
3/4 anonim válasza:
Semmi gond nem volt.
Amikor már felállhatott az ölemből, akkor a sorok közt matchboyal játszott egy nagyobb gyerekkel, pedig lány és sose érdekelték az autók, de akkor jó volt :-) Szóval minden rendben ment.
4/4 A kérdező kommentje:
Én egyedül megyek a 2 évesemmel.A detektoros kapunál, hogy volt ha a babakocsit is vittétek a fedélzetre és nem adtátok le?
2011. febr. 27. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!