1,5 év körüli babád mivel takarózik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 16:49
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt feltételeztem.
De annak is vannak "árnyalatai": pléd, vékonyabb takaró, gyapjú takaró, hálózsák.......
2011. febr. 26. 17:17
3/7 anonim válasza:
pizsi + hálózsák + paplan amit én készítettem (a legvastagabb megvásárolható vatelin-melegítő közbélés- puha pamut huzatban), ez könnyű, és inkább a csücskével cirógatja magát, vagy a hasa alá gyűri és rágombolyodik.
5/7 anonim válasza:
Közepesnél kicsit vékonyabb hálózsák, betakartam még vékony polár takaróval is, de abszolút nem fázós és nem kellett neki. (aki hülye, haljon meg.)
6/7 anonim válasza:
Nappali alvásnál pamut takaróval (David Fussenegger), éjjel viszont születése óta hálózsákban alszik.
Amíg pici volt vékonyban, és betakartam pléddel, de mostmár esélytelen, marad a body+pizsama+vatelines hálózsák.
7/7 anonim válasza:
Napközben egy poláros babatakaróval, éjszakára csak ott van neki a takaró, azzal "bujcsizik", amúgy vastag hálózsák van rajta, tehát alapból nem kell neki erre takaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!