Melyik autósülést ajánlanátok a 9-18 kg kategóriából?
Most 9,5 hónapos a kislányom és kinötte a hordozót, ezért vizsgálgatjuk már egy ideje az autósüléseket.
Igazából 3 ülést néztünk ki (9-18kg kategóriájú), de mindegyikkel van 1 kis problémánk:
- Römer King Plus: sajnos nem eléggé dönthető a háttámla és félek, ha alszik a kismanóm nem lesz neki kényelmes...
- Maxi Cosi Priori XP: sajnos nincs benne fejtámasz... Egy oldalirányú ütközésnél igencsak félrebillene a fejecskéje...
- Chicco Key 1 X-Plus : Hát ez tetszik a legjobban, de ez nem annyira ismert márka...
Előre is köszi a segítéget!
Szia!
Mi is két hete vettük és szuper. A lányom imádja és isofixes. Bemásolom a linket ahonnan vettük. az ára is ok. Csakis ajánlani tudom.
Szia!
Melyik ülést vettétek? Mert a link sajnos nem jön be :-(
Köszi
Kriszta
Szia! Újra én vagyok. Bemásolom neked a linkról de képet nem tudok másolni ide. Priviben tudnék neked a mienkről képet is küldeni. Ha gondolod írd meg a mail címedet, és küldök képet is. Nagyon jó tényleg az ülés. Nem bántam meg hogy ezt vettük. Nekem bejön a link itt nem tudom neked mi lehet a baj.
CHICCO KEY 1 Isofix - FUEGO 2009
64,790Ft
Személyes átvétel: 61,550Ft
55,990Ft
Megtakarítás: 14%
TULAJDONSÁGOK
Ajánlott 9-18kg testsúlyig (kb.: 1-4 éves korig),
Isofix -rendszerrel ellátva, mely stabilabb, fixebb tartást ad a gyermekülésnek
Isofix rendszer egyszerűen rögzíthető az autóülésre- és így az autókarosszéria beépített részévé válik
3 megerősítő pont biztosítja a stabil és tartós rögzítést baleset esetén is
az autó biztonsági övére nincs szükség- így minimálisra csökken a rossz installáció , behelyezés lehetősége.
dupla csekkoló ablak a keret mindkét oldalán
az autó első és hátsó ülésére is rögzíthető a menetiránnyal megegyező irányban
minden 3 pontos biztonsági övvel ellátott gépkocsiba beszerelhető
megnövelt oldalvédelem
háttámla "ShockAbsorber" - ütéselnyelő/csillapító Polisztirol anyagból maximális védelmet nyújt gyermeke felsőtestének, nyakának és fejének.
speciális, komfortos állítható fejtámasz- gyermek növekedését követve
fejtámasz a biztonsági övvel együtt egyszerűen és kényelmesen egy gomb megnyomásával 6 fokozatban állítható a szinkron biztonsági rendszernek köszönhetően.
az állítható biztonsági rendszernek köszönhetően a biztonsági öv nem tekeredik meg és garantáltan a helyes pozícióban marad.
Vastagon párnázott ülés- Ergos-párnázat kíválló tartást és biztonságot ad fejnek, karnak, lábnak és ágyékrésznek
3 pontos biztonsági övvel ellátott autókhoz is engedélyezve (autó kézikönyvében megnézni, hogy Key1 Isofix kompatibilis-e)
5 pontos biztonsági öv
szellőző huzat - "High-Tech-Netz", megelőzi az izzadást a hosszú utakon
Csoportbesorolás: 0+, 1,
jóváhagyva a ECE R 44/04 szabvány alapján
kényelem hosszú távon is az öt pozícióba dönthető háttámla révén
Mérete: 50x 43 x 66 cm
nettó súlya: 8,5 kg
Készlethiány esetén a várható szállítási időről munkatársunk értesíteni fogja ( kb. 3 hét)
Köszi! (valószínű túl hosszú a link és azért nem jön be nekem)
Nekünk sajnos nem isofixes a kocsink, úgyhogy ez nem jó, de a Chicco key 1 x-plus naaaagyon tetszik. Csak valaki azt mondta, hogy az ADAC teszten nem szerepelt olyan jól; 3-as minősítést kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!