Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet váltogatni a tápszert?

Lehet váltogatni a tápszert?

Figyelt kérdés
Két hónapos kisfiam eddig Milupa Milumil HA Start tápszert kapott, de szeretném kipróbálni a BEBA tápszert is. A kórházban Milupát írtak fel, de a védőnő szerint a BEBA jobb. Ha esetleg nem ízlene neki, visszatérhetek a Milupára, vagy inkább maradjak ennél?
2011. febr. 26. 07:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod,semmi baja nem lesz,a lényeg hogy a Beba is Ha-s legyen.Ha nem ízlik,vissza álltok a Milupára.
2011. febr. 26. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze, visszatérhestz. van egy barátnőm, a fiával jó pár tápszert kipróbáltakmire bejött.

én csak azért nem váltogatom mert Novalacot eszik, ízlik neki, így annál maradtunk. ha lenne olcsóbb, én is azt venném,de nincsen,így tudom hogy azt biztosan megeszi, így nem próbálgattam.

2011. febr. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!