A hozzátáplálást zöldséggel vagy gyümölccsel kezdjem és mikor adjam, délelött vagy ebédre?
Figyelt kérdés
6hónapos a babám és foggalmam sincs hogyan kerdjem.Sokat olvastam már itt,de teljesen elbizonytalanodtam,van aki igy van aki ugy csinálja.Mi a jobb?Elöre köszi a válasz.2009. febr. 15. 18:26
1/2 anonim válasza:
Szia!
Almalével kezd, délelőtt, tízóraira két étkezés közt, először csak néhány kanállal másnap már többet, utána jöhet a reszeltalma, majd alma-barack, alma-banán. Utána zöldségek ebédre krumpli, krumpli répával, céklával, sütőtökkel. A főzőlevével, vagy anyatejjel hígíthatod.
Én 1x próbálkoztam almalével, de a kislányomnak nem jött be, másnap reszelt almát kapott, lassan, fokozatosan vezess be mindent, a kanállal való evés megtanításához sok türelem kell.
2/2 anonim válasza:
enszerintem meg jobb zoldseggel kezdeni,mi most 5hosak vagyunk.en is most ugy csinalom.a gyumi edes,lehethogy problema lessz aztan a zoldseggel.en leveskevel kezdtem,aztan sutotok,vagy repa,krumpli..egy ket het mulva meg elkezdem a gyumivel is.de te fogod a legjobban megfigyelni mi izlik neki.nyugottan probalgass egy-ket napig csak egy dologgal,ugy ahogy az leottem levo is irta,legjobb delelott.jo papizast a babadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!