18 hónapos lányomnak adhatok vacsorára főtt virslit? Elég lesz neki?
Nem értem igazán a kérdést, bocsi. Nem kapott még virslit, és azért kérdezed? Mert miért ne kaphatna?
Az én fiam 10 hónapos korától kap virslit. Néha vacsora, néha reggeli. Ő eszi a virslidarabkákat, én meg becsempészem neki a kenyeret (ő nem enné meg, ha odaadnám neki). Nálunk úgy néz ki a vacsi 7-1/2 8 körül, hogy kap valami kenyérfélét (ma bundás kenyér lesz a vacsi) és megiszik rá 1,5 dl tejet. Lefekvés előtt ő már nem iszik semmit, max. egy kis teát, de nagyon ritkán.
Bocsi, akkor nem jól fogalmaztam.
Persze, hogy evett már, sőt nagyon is imádja, de önálló vacsoraként még nem kapott. A kérdésem inkább arra irányult volna, hogy nem lesz-e éhes éjszaka, tehát eléggé laktató lesz neki?
A fiam 19 hónapos, jó étvágyú gyerek, és egy, legfeljebb másfél virslivel köszöni tökéletesen elvan éjjel:) Pedig kenyeret csak épphogy eszik hozzá.
Úgyhogy biztosan elég lesz neki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!