Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, mert barmit kostoltatok az 5 honapos kisfiammal, semmit nem fogad el. Hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés
Repalevel kezdtem, almalevel, majd almapurevel, banannal, de semmit sem szeret, foleg a pepet nem.
2009. febr. 15. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A sinlac rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú pép tehéntejfehérje-, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére. Gluténmentes diétás pép, 4 hónapos kortól adható.Igazából van aki tápszernek mondja.Ez 650 g kiszerelésű.A sinlac 13 étkezés X 200 ml-re elég,süritőanyagként is használhatod-pl főzelékhez,gyümölcshöz,magas kalóriatartalmú,meg magában is adható.

A tejpépek lehetnek izesitettek,vagy nem,250 g kiszerelésüek,úgy 800 ft körüliek-milupa,hipp stb,ezek 5-6 étkezésre elegendők- 5-6 X 200 ml kaja jön ki belőlük.Persze ezeknél biztos vannak olcsóbbak is-pl dm-es.

Remélem tudtam segiteni:)

2009. febr. 15. 22:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Most nézem nem irsz ékezeteket,külföldi vagy,mert akkor lehet hiába irom h mi az a sinlac,nem tudom nálatok akkor kapható e...
2009. febr. 15. 22:56
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, Romaniaban elek, de gondolom itt is lehet kapni, nem a Nestle-tol van a Sinlac? Tejpepeket is vannak itt is, csak en, mint elso gyerekes anyuka, nem igazan ismerem ezeket a termekeket.

Nagyon koszonom a segitseged!

2009. febr. 15. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Szivesen! Igen,Nestlé a sinlac gyártója.Patikában lehet kapni,és irasd receptre,gondolom ott is olcsóbb igy.

További sok boldogságot Nektek!

2009. febr. 15. 23:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Koszonom viszont!
2009. febr. 15. 23:55
 16/17 anonim válasza:
Ha nem éhes, nem eszik, egyszer úgy is éhes lesz!
2010. máj. 20. 21:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszi, nagyon rendes vagy! Tudod azota mar eltelt 13 honap! Vegul is igazad van, eszik mikor ehes! Sajnos azota is rosszevo!
2010. máj. 21. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!