Tegnap ota 5,5 hós babam tatott szajjal liheg egesz nap. Mi lehet ez? Nem ehes, nem szomjas, talan a fogat huti?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 13:55
1/10 anonim válasza:
Az nem lehet esetleg, hogy egy kicsit meghűlt és nem tudja az orrán kényelmesen venni a levegőt, csak még nem csöpög, meg szortyog neki?
2/10 anonim válasza:
ez anyagcserezavarra is utalhat...
3/10 gbea válasza:
az én babám 6 hós és ugyanezt csinálja 2 hete. Megfigyeltem, hogy leginkább akkor csinálja, ha szeretné, hogy felvegyem, vagy valamelyik játékát kéri. Ha megkapja, még utánna is szokott "lihegni" :) pár másodpercig. Mostanában csinál olyat is, hogy megfeszíti az egész testét. Az orvosunk azt mondta, hogy majd leszokik ezekről. Szerintem csak rájött, hogy ilyet is tud és most gyakorolja.
4/10 anonim válasza:
ne figyelj rám és tényleg bocsi hogy írok de....talán rühes?
5/10 anonim válasza:
Lehet hogy csak kanos, ne pőréskedj elötte.
6/10 anonim válasza:
Mondjuk én azért megkérdezném szakember (orvos) véleményét is, szóval remélem nem csak erre hagyatkozol amit itt leírnak :)
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves rühes válaszoló, szerintem fogalmad nincs, mi az a rühesség, semmi köze a tátott szájhoz. A rühesség börbetegség.nagy az isten állatkertje!
2011. márc. 3. 14:05
8/10 anonim válasza:
Így látatlanban arra tippelnék, hogy eldugult az orra, vagy feldugott oda valami apró dolgot. Szerintem inkább a védőnőt kérdezd meg erről, hiszen ő ismeri a babát és biztos tapasztaltabb nálad és nálunk is ebben a kérdésben. Ha ő sem tud választ adni és nem múlik a probléma, akkor fordulj gyerekorvoshoz.
9/10 anonim válasza:
én úgy tudtam hogy a rühesség a kutyáknál van és olyan mint a veszettség de rosszul mondták el nekem akkor az emberek...
10/10 A kérdező kommentje:
Nemcsak kutyaknal.embereknel is.
2011. márc. 16. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!