Kamillás gőzölés kell 6,5 hónapos fiamnak. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Ha a széken ülök, nagyon nehéz fogni. Mindig bele akar nyúlni a vízbe. Van valami trükkje vagy v.mi jó poziciója, hogy hogyan fogjam,miközben gőzölünk és le van takarva a fejünk?2011. febr. 24. 13:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne törölközőt, hanem nagy lepedőt, vagy plédet használj, és csak a lavór mellé ülj, ne hajolj fölé. Csak fogd az öledben.
2/8 anonim válasza:
Bocs az Offért:
A kamilla erősen allergizáló.
3/8 A kérdező kommentje:
Mi az az Off? Miért kérsz miatta bocsánatot?
2011. febr. 24. 13:40
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem is még korai, esetleg próbáld kamilla helyett sóval.
5/8 A kérdező kommentje:
Doki mondta. Sós gőz is feloldja az orrváladékot? Mennyi sót tegyek a vízbe?
2011. febr. 24. 13:42
6/8 anonim válasza:
Az off azt jelenti, hogy nem a kérdésre válaszolsz, ezért kértem bocsánatot előre. A sós víz valóban jobb lenne. Arány??????? Minél sósabb annál jobb. :)
7/8 anonim válasza:
Igen a sós gőz nagyon jó. Egy lavór vízbe kb. egy jó fél bögre só. De ha adoki javasolta, akkor nem szóltam. És keverni is lehet kamillával, mi úgy szoktuk.
8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom este a sós gőzölést. Bár még sosem hallottam, remélem hatni fog annyit, amennyit a kamillás gőzölés. Köszi!
2011. febr. 24. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!