Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kamillás gőzölés kell 6,5...

Kamillás gőzölés kell 6,5 hónapos fiamnak. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Ha a széken ülök, nagyon nehéz fogni. Mindig bele akar nyúlni a vízbe. Van valami trükkje vagy v.mi jó poziciója, hogy hogyan fogjam,miközben gőzölünk és le van takarva a fejünk?
2011. febr. 24. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törölközőt, hanem nagy lepedőt, vagy plédet használj, és csak a lavór mellé ülj, ne hajolj fölé. Csak fogd az öledben.
2011. febr. 24. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Bocs az Offért:

A kamilla erősen allergizáló.

2011. febr. 24. 13:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi az az Off? Miért kérsz miatta bocsánatot?
2011. febr. 24. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem is még korai, esetleg próbáld kamilla helyett sóval.
2011. febr. 24. 13:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Doki mondta. Sós gőz is feloldja az orrváladékot? Mennyi sót tegyek a vízbe?
2011. febr. 24. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Az off azt jelenti, hogy nem a kérdésre válaszolsz, ezért kértem bocsánatot előre. A sós víz valóban jobb lenne. Arány??????? Minél sósabb annál jobb. :)
2011. febr. 24. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen a sós gőz nagyon jó. Egy lavór vízbe kb. egy jó fél bögre só. De ha adoki javasolta, akkor nem szóltam. És keverni is lehet kamillával, mi úgy szoktuk.
2011. febr. 24. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom este a sós gőzölést. Bár még sosem hallottam, remélem hatni fog annyit, amennyit a kamillás gőzölés. Köszi!
2011. febr. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!