Kb másfél évesen már mondta, hogy "Jéta" (Téka), néhány hónapra rá már a teljes nevét is mondta...
2011. febr. 24. 11:22
2/14 anonim válasza:
Az én lányom másfél éves múlt, de meg nem mukkanna :)
Remélem hamarosan azért nekiáll csiripelni.
Első:
Téka a gyerkőcöd neve? Ilyent még nem is hallottam :)
2011. febr. 24. 11:27
3/14 anonim válasza:
Bocsi, természetesen Réka, csak elírtam... itt a kisasszony mellettem épp beszélgettünk mikor írtam :S
2011. febr. 24. 11:29
4/14 anonim válasza:
szia,
a kisfiunk is kb. 1,5 évesen mondta már, hogy Alen. a vezetéknevét pedig rá 3-4 hónapra, gondolom azért mert elég nehéz :) Curcin (ejtsd: Tyurcsin), de most már imád bemutatkozni :)
Ági
2011. febr. 24. 11:29
5/14 anonim válasza:
Oké, megnyugodtam :D
Utána néztem, hogy a "t" és az "r" egymás mellett van :)
2011. febr. 24. 11:31
6/14 anonim válasza:
2 éves lesz
Ha megkérdzem, hogy Hogy hívnak?-erre a válasz semmi.
(ha valamit nem tud, nem ért, akkor válasz az, hogy semmi)
De ha azt kérdezem, hogy Hogy híjvák a babát?-akkor mondja, hogy Szonja.
Ez kb fél éve így van
2011. febr. 24. 11:36
7/14 anonim válasza:
Másfél évesen mondta, hogy Barni, most két éves és a teljes nevét és címét elmondja. Érdekes, hogy mindig egész mondatban válaszol, azt mondja, hogy X Barnabás vagyok, Az x utcában lakok.
2011. febr. 24. 11:42
8/14 anonim válasza:
18 hónapos a nevét nem mondja. Máténak hívják.Az apja nevét ugy mondja, hogy Gábgá (Gábornak hívják) Az enyémet nem mondja.
Azt bezzeg tisztán kiejti hogy, ADD IDE:)))))
2011. febr. 24. 11:55
9/14 anonim válasza:
kb másfél évesen mondta hogy Pepe (Peti) előtte úgy 15-16 hónaposan csak annyit mondott h Pe és közben a hasára mutatott
2011. febr. 24. 12:45
10/14 anonim válasza:
17 hónapos lesz a kisfiam, időnként mondja magára, hogy Ati, de az a jellemzőbb, hogy babának hívja magát. De ha megkérdezem, hogy ki az Ati, akkor magára mutat, és mondja, hogy ÉÉÉ! Ha megkérdezem, hogy hívják Apát, visszaválaszol: Apa. De ha megkérdezem, hogy hívják Anyát, azt mondja: Szisz (Szilvi).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!