Tápszertől lehet székrekedése a 2 hónapos babámnak?
Lehet a tápszer is, vagy alkati.
A fiam is ezt kapta, gondok voltak a kakival, de neki akkor is székrekedése lett, amikor elkezdtük az őszibarackot enni.
Próbáltunk valami Novalac nevű tápot direkt székrekedés ellen, de az sem segített. Én Laevolac kúrát tartottam neki, utána egy ideig rendben volt.
Szerintem lehet a tápszertől a problémátok. Nálunk is hasonlóan volt. 2 hónapig jó volt a tápszer, aztán egyik napról a másikra nem.
Hogy milyent használj az jó kérdés. Nekünk a Humana jó volt 2-6 hónapos koráig, aztán amikor váltottunk már a 2-es Humana is székrekedést okozott. Ekkor jött a Beba, ami nagyjából jó, kb 2 naponta van széklet. Erről inkább az orvosodat kérdezd meg. Nekünk ajánlották ennyi idősen a Novalac Ac-t, ami elég drága, de jó. Persze mi abba a kevésbe tartoztnk, akinek nem segített. Hőmérőzés, glicerines kúp, cukros kamillatea segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!