Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon szeretnénk a párommal...

Nagyon szeretnénk a párommal babát, DE. Szerintetek be merjük vállalni?

Figyelt kérdés

Én 20 éves vagyok, a párom 19. Én egyetemre járok, egészségügyi karon vagyok első éves. A párom most van a szakmunkás 5. évén, egy olyan képzésen, ahol szinte lehetetlen lesz neki nyár után elhelyezkedni (porcelánfestő művész).

Fél éve vagyunk együtt, a legnagyobb szerelemben, és megértésben. A korunkhoz képest mindketten koraérettek vagyunk. A kapcsolatunk elejétől kezdve mindig előre tervezünk.

Nagyon vágyom tőle egy kisbabára (kezdek bekattanni, minden nap babawebshopokat nézegetek a neten, ezt az oldalt olvasom, már azt is elkezdtem figyelni, hogy mikor van peteérésem, és a legutóbbi együttlétkor eszünkbe sem jutott védekezni... Ő is nagyon vágyik a babára (nehéz gyerekkora volt).

Nyáron eljegyezzük egymást.

A "DE" ott kezdődik, hogy mindketten tanulunk még (nálam ez nem lenne baj, játszva csinálom az egyetemet, és suli mellett is tudnék gondoskodni egy babáról, mert nem sokat kellene bent lennem), én kapok ösztöndíjakat, és van egy kevésbé stabil anyagi forrásom is (mezőgazdaságba fektetek pénzt szüleimmel), így a havi 50-60000 Ft fixen meg van (de inkább több).

Az ő elhelyezkedése már probléma, mert szinte lehetetlen. Ő azt mondja, hogy más fizikai munkát is elvállalna, csak velem lehessen, és ha jön a baba, akkor is előteremtjük a dolgokat, de iskola mellett nem hagy engem dolgozni.

Ettől az anyagi instabilitástól félek.

Szerintetek?

A szüleim elleneznék, édesanyám azt is mondta, ha összeköltöznék vele, megvonnak minden anyagi támogatást tőlem.

2011. febr. 24. 08:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én 18 évesen ugyanezt éreztem mint Te,még nem voltam 20 amikor meglett a lányom.Volt ugyan munkahelyünk,de nem volt lakásunk,anyósnál laktunk.Azóta elváltunk.Ha ma lennék 18 máshogy döntenék.Nagyon fiatal vagy még előtted az élet.Én is érett voltam,de sok tapasztalatom nem volt és ma 35 évesen mindent máshogy látok.Fél év még nem hosszú idő egy kapcsolatban.Láttam már olyat hogy bejött a dolog de inkább sajnos negativ tapasztalatom van.Élvezzétek még egymás társaságát,ismerjétek meg egymást,mert baba melett sokmindenre nem lesz idő és enegia.Addig meg keressetek a rokonságban esetleg ismerősöknél babát aki hagyja magát nyomkodni:)Én ezt mondanám a saját lányomnak.Kivánom hogy a számotokra legjobb döntést hozzátok,és bárhogy is legyen sok boldogságot Nektek Egyíütt!
2011. febr. 24. 14:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudod hányszor hallottam én már féléves kapcsolat után,hogy "totál biztos vagyok a páromban"! Aztán szinte mindnek szakítás lett a vége! Ne érts félre, nem bírálom a kapcsolatodat, pusztán személy szerint én házasodni sem biztos,hogy házasodnék félév után!

Meg tényleg még nagyon fiatalok vagytok! Várjatok még egy picit!

2011. febr. 24. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!