Lassan fél éves lesz a babám és még mindig nagyon csipásodik. Van rá valami módszer, amivel ki lehetne kerülni a szemészetet?
2011. febr. 23. 18:17
1/9 anonim válasza:
Próbáld kicsit masszírozni neki a szemzugot,bár nekünk ez nem vált be.Kisfiamnak megcsinálták,pár pill volt az egész,amit valóban végigordított,de mire a kezembe vettem már csak szipogott.1 éves koráig biztosan becsontosodik,ezt vedd figyelembe-utána csak műthető!
2011. febr. 23. 18:41
2/9 anonim válasza:
Az én kislányomnak mindkét szeménél el volt záródva.Pestre vittük egy doktornőhöz(Domsa Patrícia)És ő mondta hogy 1 éves koráig várjunk hátha megnyílik magától és ha nagyon csúnya akkor használjuk homeos szemcseppet(oculoheel)
1 éves korára az egyik szemén megnyílt magától a másikat ez a doktornő átmosta nagyon féltem tőle de mire a kezembe került már mosolygott a drágám.
2011. febr. 23. 19:02
3/9 anonim válasza:
Nekünk 7 hónaposan mosta át a doktornő,magánrendelésen,mert Sztk-ban 4 féle szemcseppet fölírtak,meg a maszirózást,de nem használt.Egy perc volt az egész,azt mondták nem fáj,csak azért ordít mert le kell fogni.Ja meg azt mondta a dokinő,hogy minnél hamarabb el kellett volna végezni az átmosást,csakhát ugye nem csinálták meg....
Ja, még annyit az előző válaszomhoz, hogy az Oculoheel homeopátiás szemcseppből is adtam neki közben, de talán csak 3x, mert nagyon nehezen tudtam a szemébe cseppenteni és csak feleslegesen kidobtuk a nagy részét. Úgyhogy utána maradtak a bogyók és teljesen rendbejött.
2011. febr. 23. 22:00
6/9 anonim válasza:
Nekünk a gyerek doki antibiotikumos szemcseppet írt fel és 6 nap alatt helyre jött.
2011. febr. 23. 23:58
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok
2011. febr. 24. 13:25
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos mi születése óta szenvedünk ezzel.
2011. febr. 24. 17:21
9/9 anonim válasza:
23:58-as vagyok
Mi is születése után jártunk így,eleinte kamilla tea,de nem javult,sőt rosszabb lett.Utána kiváltottam a szemcseppet,napi 5x csepegtettem neki.6 nap után nem is lehet tovább használni a szemcseppet,mert lejár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!