Kisfiam mostanában ezeket csinálja: tud beszélni de inkább üvölt, hogyha kell neki vmi, sétálni már félve megyek vele, mert megáll és indokolatlanul elkezd üvölteni, eltelik 30-40 perc mire megelégelem és megfogom a kezét és vezetem, erre elengedi- és huzatja magát, és ezen röhög. Állandóan minket néz mindenki, teljesen kivagyok. Mi történt vele?? Eddig sem volt egy angyal, de mostanában nem ismerek rá. Amugy is állandóan üvölt, leveti magát a földre mindegy,h hol vagyunk. Hogy vigyem igy bárhová is el??? Mit tegyek??
2011. febr. 23. 16:47
1/8 anonim válasza:
Rossz gyerek nincs,csak rossz szülő:) Mikor romlott el a fiad? Következetlenség,napirend hiánya lehet az oka? Vagy mindig ilyen volt?
2011. febr. 23. 16:54
2/8 A kérdező kommentje:
Van napirendünk, 1x alszik egy nap ált. ebéd után, 20:00kor fürdés és alvás reggelig. Félreértések elkerülése végett:normális család vagyunk, szerető szülők, megfelelő anyagi körülmények. Fiam mindig eleven volt, de eddig tudtam kezelni.Most vhogy nem hallgat rám. Nekem meg nincsenek kötélből az idegeim.
2011. febr. 23. 17:11
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy épp ez a baj, hogy megfogod, és húzod. Hagyd ott mikor elkezdi. Pont azért csinálja mert valószínű figyelmet akar, és te ezt meg is adod neki. Szerintem ha figyelmen kívül hagyod, abbahagyja és elindul utánad. De valami oka biztos van a hisztinek. Beszélgess vele vagy neki séta közben. Ha aranyosakat mondasz neki, vagy mondókáztok közben, csak nem kezd el üvölteni. Abból is látszik hogy csak figyelem kell neki hogy mikor már húzod, akkor nevet. Próbáld másfajta figyelemben részesíteni. Gondolom nem lehet könnyű. Kitartást neked!
2011. febr. 23. 17:14
4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg csak figyelmet akar, de ha leülök vele játszani, dobál és ütöget. Próbáltam otthagyni, de sír a járókelőknek, olyan kellemetlen.
2011. febr. 23. 17:20
5/8 anonim válasza:
Csak a türelem és a következetesség használ.Nálunk is van ilyen, csak a kislánynál.
...off: imádom, amikor azt feltételezik élből, hogy a szülő hibája.Én egy végtelenül türelmes ember vagyok és imádom a lányom, de ő egy gyökeresen más személyiség.Az első pillanattól türelmetlen, makrancos, egy percig nem ül egyhelyben...
2011. febr. 23. 22:52
6/8 anonim válasza:
Segíteni nem tudok mert egy cipőben járunk.
2011. febr. 23. 23:14
7/8 A kérdező kommentje:
22:52es köszi, én sem érzem magam rossz szülőnek, elejétől kezdve betartattam szabályokat a fiammal, igyekeztem nem elkapatni,arra úgyis ott vannak a nagyszülők, nagynénik. Az alváshoz és a fürdéshez mindig ugyanabban az időpontban ragaszkodom a mai napig, evés terén rugalmas vagyok, amúgy is elég rossz evő. Abban van az utolsó reményem,hogy ez is csak egy időszak és ahogy jött úgy megy....azért nagyon jó volt,h ki iíhattam a kérdést és megértésre találtam. Köszönöm Minden Anyukának!
2011. febr. 24. 12:23
8/8 anonim válasza:
ez így van- ahogy jött, úgy megy:) a pici gyerekek felvesznek rossz szokásokat - és elhagyják (közben kétségbeejtik kicsit a papát-mamát, de azőket nem érdekli:)
azt vettem észre, ha nem reagálom le (azt egyébként nem is érti), hanem figyelmesen,csendben nézem: megpróbálom megérteni .. figyelek..csak rá..
azt tolerálják a kicsik - utánoznak ám mindenben! -
és kicsit ők is elkezdenek figyelni (rém aranyosak, olyan, mintha a rosszalkodásba pihenőt iktatnának..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!