Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A C&A-ban láttadok már babaölt...

A C&A-ban láttadok már babaöltönyt? Vagy alkalmi babaruházatot, kb.90-es méretben?

Figyelt kérdés
Nyárra esküvőre-keresztelőre szeretnék ruhácskát venni ott a kisfiamnak, szerintem addigra kb. 90-es ruhákat hord majd. Kis öltöny, kis öltönynadrág-ing-mellény érdekelne. LÁttatok ott esetleg ilyet? Nekünk messze van, csak akkor indulnánk el, ha tutira van náluk valamilyen. - a honlapjukon nem találtam semmit.
2011. febr. 23. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Kimondottan alkalmi ruhát ebben a méretben nem láttam csak csinosabb felsőket - kárómintás mellénykét- de öltönyt nem!

próbáld meg a vaterán..

2011. febr. 23. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a H&M-ben tuti vannak alkalmi ruhák.
2011. febr. 23. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát múlt héten voltam a c&a -ban, Mivel lányom van, inkább a csajos cuccokat nézem! De az akciós részen láttam egy tök aranyos összeállítást! Nadrág, mellény, ing, és nyakkendő volt, azt hiszem 4000 ft-ért! De azt már nem tudom meg mondani, hogy a nadrág mennyire volt alkalmi.! Az ing nyakkendő, mellény az szerintem az volt!
2011. febr. 23. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron keresztelőre akartam venni a fiamnak. Brendonban kaptam. Akkor volt: ing, mellény, nyakkendő 5000 ft. Szép és minőségi. Lejártam a lábanm... Pedig ha tudom.... C&A-ban akkor egyáltalán nem volt, H&M-ben pedig csak mini méretben, nekünk akkor 86-os kellett. De hívd fel a C&A-t, és megmondják, sőt ha kell félre is teszik. [link]
2011. febr. 23. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nekünk ez volt, amit írtam.

[link]

2011. febr. 23. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Én láttam már, de mikor én kerestem már nem volt. A Brendonban tuti van:

[link]

2011. febr. 23. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon aranyosak vagytok! De szépek ezek a Brendonosok, álmodni sem mertem arról, hogy ilyen szép és viszonylag olcsó szép öltönykék vannak! Szerintem ott kezdem! Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek, mentek a zöld kezek :-))))
2011. febr. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!