Mekkora falatokat lehet adni egy 8 hónapos kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Alul van két foga. Nem nagyon lehet előtte enni, nyammog, hogy ő is kér. És én szívesen adok neki pl. kenyeret, de csak egy borsó nagyságút, nem merek nagyobbat. Vagy mekkorát lehet, hogy nehogy "rosszútra" menjen? Na, és még mit lehet neki adni?2011. febr. 23. 09:36
1/2 anonim válasza:
Kisfiamnak nincs foga még, de én olyan 1,5cmszer 1cm-es db-ot szoktam adni!Simán eláztatja!
2/2 anonim válasza:
Én is már fog nélküli korában 1-1,5 cm-es kis kockákra vágva adtam neki a kenyeret. Nyugodtan adj neki nagyobb darabot, hagy szokja csak. Nem fog rossz útra menni, el fogja áztatni a nyálával, és pépesítik az ínyükkel. Ha pedig öklendezik? Akkor zavarja a nagyobb darab, de attól nem fog megfulladni, pont az öklendezéssel segítenek magukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!