Az én kisfiam nem egész 6 hetes kora óta átalussza. Magától. Nem én szoktattam így, ő ilyen, ennyire jó alvókája van (hála a Magasságosnak). Ritka az, hogy felébred, szól, hogy: INNI!, akkor egyúttal pelust is cserélek rajta. De ez kábé két-három hetente egyszer fordul elő.
2011. febr. 22. 21:40
2/12 anonim válasza:
Nem.
Az én fiam 20 hós koráig éjjel 1x ébredt teázni.
Aztán magától elhagyta,egyszer csak nem kérte többet a teát.Először azt hittem véletlen,de 1 hét után már nem is készitettem be neki többet az üveget:)
2011. febr. 22. 21:40
3/12 anonim válasza:
Néha igen, néha nem. Alapesetben igen, de pl. ha fogzik, akkor gyakran felébred. Magától állt be ez így nála. Csodálom az olyan gyerekeket, mint pl. az első válaszolóé, hogy a fogzás sem zavar be. Szerencsés :)
2011. febr. 22. 21:45
4/12 anonim válasza:
10 hónapos koráig végig aludta, aztán kb 3 hónapig többször felkelt, de csak felsírt cumit adtam neki és vissza aludt. Most egy ideje úgy telnek az éjszakák, hogy egyszer valamikor hajnalban felkel, akkor kiveszem magam mellé veszem és reggelig együtt alszunk, tegnapelőtt felkelt kapott cumit és vissza is aludt a helyén. Tegnap megint ki kellett vennem, remélem egy idő után megszűnnek ezek az ébredések.
2011. febr. 22. 21:47
5/12 anonim válasza:
Első vagyok. Tényleg szerencsések vagyunk. Úgy jött ki két rágófoga, hogy észre sem vettük.
Na de majd a szemfogak... legalább is mindenki ezt mondja. Meglátjuk. Reménykedem. :))
2011. febr. 22. 21:49
6/12 anonim válasza:
Kislányom 16 hónapos.
Kb 3-6 hónapos korában végig aludta az éjszakákat, azóta 1 kezemen meg tudom számolni szerintem, hogy hány éjszakát aludt végig. 1x minimum felkel inni, meg cumiért, de inkább többször.
2011. febr. 22. 21:49
7/12 anonim válasza:
Bocs, hogy OFF-olok:
Utolsó, előbb jöttek ki a rágófogai, mint a szemfogai?
Mert az enyémnek most jönnek a szemfogak (2 db van már), de rágófoga még nincs:-)
2011. febr. 22. 21:50
8/12 anonim válasza:
Igen, mert elvileg így jönnek "helyes" sorrendben: egyes, kettes, négyes, hármas, ötös fogak. Mi ott tartunk, hogy 12 foga van, egyesek, kettesek, négyesek. Most várjuk a hármasokat, azaz a szemfogakat.
2011. febr. 22. 21:53
9/12 anonim válasza:
Az én fiam is kb. 6 hetes korától átalussza az éjszakákat, ritkán ébred. Inkább csak akkor, ha beteg, és el van dugulva az orra, nem kap levegőt.
Őt sem viselte meg a fogzás, neki is úgy jött ki 3 rágó foga, hogy este mostam a fogát és már ott virítottak.
Én is tartok a szemfogaktól. :D
2011. febr. 22. 22:02
10/12 anonim válasza:
Nálunk totál ugyanúgy van, mint a 21:47-es válaszoló írt, csak cumi nélkül: 8-10 hónapos korági alvás, aztán felsírt többször, általában 0-1-2-3-szor éjszaka, majd áttért a hajnali 5-6 órai felsírásra. Utána mi inkább az ágyában altatjuk vissza, de van, hogy odavesszük magunkhoz. Most kb. egy hete már ez sincs, és 7-ig alszik estétől. De ki is jöttek a fogai: 4 rágó és 1 szemfog 3 hét alatt. Most 15 hónapos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!