Szeretnék ilyen játékot a kisfiamnak, jó lesz evvel a golyóval is?
Figyelt kérdés
új ára jóval több, sok pénzem nincs így gondoltam használtan veszek,de ehhez nincs eredeti golyó....
veszít valamit a játék élményéből?
meg nézitek?
köszi
2011. febr. 22. 20:11
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős a fiad?
Mert az én egyévesem pl simán betömte a szájába a golflabdát (ha jól látom,ezen is az van), szerintem veszélyes...
2/4 anonim válasza:
Enyém is a szájába tömte a golflabdát, nem is engedtem azzal játszani (kaptunk egy műanyag játék golfszettet). A fisher price mókagolyó nagyobb ennél, azt nem tudja a szájába venni.
Én nem venném meg ezt a kukacot ennyi pénzért ezzel a golyóval.
3/4 anonim válasza:
Van jobb golyós játék is.
Én ennek nem látom sok értelmét, ne haragudj.
Plusza labda tényleg pici.
4/4 anonim válasza:
Ha húzza maga mögött akkor meg úgy sem látja, hogy pörög a golyó. Ha hátra néz akkor meg neki megy valaminek fejjel. Szerintem felesleges pénzkidobás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!