13kg-os kisfiúank a Dm-es (Babylove) pelenkából melyik méretet ajánlanátok? Kinek vált be és kinek nem ez a típus? (és miért)
Kívül olyan az anyaga, mint a Libero-nak, vagy a Pampers-nek, vagy inkább műanyagosabb?
köszi a válaszokat!
Szia!
Mi a dobozos Babyloveot használjuk. Az anyaga nem nylonos, hanem olyasmi mint a Liberóé vagy Pampersé, csak sokkal többet tud beszívni.
A nagyfiam 1m magas és 13 kg, ő Juniort hord.
A picifiam 90cm és 11.5 kg, ő szintén juniort hord.
Nekünk csak ez vált be, mert ebből nem folyt ki eddig semmi, nagyon sokat tud magába szívni és kuponnal 3000ft a doboz. Nagyon jó, magas az üleprésze, derékrésze. Az a lényeg, hogy jól kell tudni ráadni:)
Teljesen egyet értek az első válaszolóval. Mi csak tíz kilósok vagyunk, de csak a babylove vált be nekünk. Többet kipróbáltunk (pampers, libero, tesco stb.), de mindig megbántuk a kísérletezést. Azóta nem kísérletezünk. Ebből nekünk sem folyt ki semmi és ez bírt el a legtöbbet, mi sokat pisilünk éjszaka. :-) Mi is odafigyelünk hogyan adjuk rá, de szerintem ez minden pelenkánál így van.
Mi most a 4-est használjuk, de a 4+ is van itthon. Dobozosat szoktunk mi is venni. Ha beváltod a dm-es pontokat kuponra, akkor kedvezményed is van. Mi mindig így vásárolunk, havonta egyszer elmegyünk és megvesszük amit kell a 15 %-os kuponnal.
1.vagyok
Csak tipp
Én havi 3 dobozzal veszek, és egyszerre. Akkor kiváltok 3 kuponfüzetet és kiveszem mindegyikből a 25%os joker kupont, plusz egy 15%os végösszegi kupont is leadok. Így 7630 ft a 3 doboz pelenka havonta. Junior esetében 3*72=216 db, így 1 db pelus 35 ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!