Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki ad rizspépet vagy...

Van aki ad rizspépet vagy tejpépet mielőtt gyümölccsel vagy mással hozzátáplál?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám, félig tápszeres félig anyatejes. újabban 2-szer, 3szor ébred éjjel enni. Még nem kezdtük el a hozzátáplálást, de arra gondoltam, ha tejpépet vacsizna jobban bírná éjjel.Van, aki így csinálja?A hozzátáplálást is elkezdeném pár héten belül, de előbb ezt gondoltam. Mi a véleményetek?
2011. febr. 22. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, én pont így próbáltam. Az én babám régóta teljesen átalussza az éjszakát (12 órát), 4 hónapos, elejétől tápszeres. Késő délután adtam neki tejpépet, és hajnalban sírva ébredt :-(( Nem tudom, hogy ettől, vagy sem, de nagyon fájt valamije :-( Úgyhogy most pihentetem, de legközelebb csak délelőtt kap, és egy-egy kanállal.
2011. febr. 22. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Én még csak tegnap adtam neki reggel 2 kanállal, semmi baj nem volt, aztán este is 3 kanállal, nem láttam, hogy baja lenne tőle. Nem tudom mit várhatok tőle, remélem nem ébred majd enni éjjel. Régebben volt, hogy átaludta, aztán kijött 2 foga, azóta csak kajával tudom visszaaltatni, pedig már kint van az a 2 kis fog!
2011. febr. 22. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 4 honaposan kezdtem adni a rizspépet.Elején reggel aztán már estére is.Annyira csináltam higra hogy a nagylyuku cumisüvegből tudja enni.Azota alszik minden éjjel este fél 9-től reggel fél 7-ig.
2011. febr. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!