Hozzátáplálás? Tanácsokat szeretnék kérni.
Babám 6,5 hónapos, eddig kizárólag anyatejet kapott. Viszont múlt héten elkezdtük az almalevet de enyhén szólva nem ízlett neki így gondoltam megpróbálkozunk a barackkal. Egyszerűen imádta, már 3 napja kap 2x egy nap. Holnaptól a sütőtöklevet szeretném elkezdeni adni pár napig.
A kérdésem az lenne, hogy a püréket mikor adhatom neki? És melyikekkel érdemes kezdeni? Mit készítsek és hogyan? Köszönöm a válaszokat.
Én 6 hónaposan kezdtem, bele közepébe (alma, baracck, baánán, szilva, körte, szőlőlé) 2-3 -at összeturmixoltam és habzsolta befelé.
A zöldségeket viszoont csak később ette, nem is erőltettem, elvégre az anyatej is édes.
Köszönöm szépen! Ezek szerint nem kell ennyire túlaggódni?!
Jó lenne pürét adni minél előbb mert kezdem kevésnek érezni a tejem. Egyébként már 9kg, havonta 1 kg-ot hízott tehát imád enni, remélem a püréket is majd habzsolja:)
második
én nem aggódtam túl
7 hónapos koráig még a déli gyümi után is ccizett, második étkezés csak 8 hónaposan lett bevezetve
Akkor lett adéli kajából főzelék és délután kpat a gyümölcsöt.
(továbbiakban is 2 hónap múlva vezettem be kaját: regglit 10 hónaposan, vacsorát 1 évesen)
2 éves lesz és még cicizik.-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!