Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos hogy egy etetőszék...

Fontos hogy egy etetőszék ülőrésze dönthető legyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor fontos,ha a babád még nem ül stabilan.Én 4 hónapos korban vettem egy dönthető háttámlájut,de jól tettem,mert 8 hónapos és még most sem tud ülni!
2011. febr. 21. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem válaszoló írta, attól függ, hogy tud-e már ülni a babád.

A fiam 1 hónaposan kapott a keresztszüleitől egy nem dönthető etetőszéket, amit a Corában lehet kapni, azt a fát. 6 hónapos korától eszik abban, mert akkor ült fel, előtte a hordozóban etettem. Nekünk nem kellett a dönthető. De ha még nem ül, akkor érdemesebb olyat venni.

2011. febr. 21. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az én etetőszékem dönthető, mégse használtam soha ezt a funkciót. Amíg nem tudott ülni a kislányom, addig a hordozóban etettem. Az etetőszék nem tűnt kényelmesnek, hiába van döntve a háttámla, a feneke alatt akkor is vízszintesen van.
2011. febr. 21. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. febr. 21. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fontos, mert amíg nem tudott ülni, a pihenőszékben etettem.
2011. febr. 21. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:

én nagyon sokat nézegettem etetőszéket, de ameddig nem ült én is a hordozóba etettem, majd mikor már ült, akkor is nézegettem hiperszuper etetőszéket, majd elmentünk az ikeába és ott ebéd alatt beültettem az ottani etetőszékbe, mit ne mondjak tök jól elvolt benne, na ott eldöntöttem ezt veszem meg, arra a napi 4,5 *10, 15 percre teljesen jó. Nagyon örülök, hogy nem vettem meg 20.000 forintért amiket nézegettem, mert úgysem tudtam volna a funkcióit kihasználni. Mondjuk 7 hósan már teljesen stabilan ült.

De ez csak az én véleményem.

2011. febr. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!