Vajon így lehet? Csinálta más is így?
9 hónapja szoptatok.A melleim már rettenetesen fájnak,mert éjjel egész éjjel cicin van a babám.Mint ha cumi lenne,ami ha kiesik a szájából sír.
Tápszert nagyon ritka ha elfogadja.
Arra gondoltam,ha bimbóvédővel szoptatok,akkor lehet lenne egy kis cumi zavara,és talán jobban fogadná üvegből a tápszert.
Az a baj,hogy tejem nincs túl sok,nem lakik tőle jól,és éjjel nagyon erősen szívja harapja a cicim,és mára már elviselhetetlenné vált a szopizás,mert nagyon fáj.
Hogy válasszam le éjjel,mit csináljak?
Napközbe 1-3 alkalommal kéri csak a cicit.
13:33-as vagyok.
Én is szoptatok még, de csak reggel és este. Most 1 éves a kisbabám. Megtanulta, hogy éjszaka aludni kell. Szerintem érdemes megtanítanod, most még könnyebb, mint később.
apa menjen oda, ne te, ő adjon neki cumikát, vagy próbálkozzon a vízzel.
tőled cicit akar, nem vizet. :) ezért téged meg se lásson :)
bocsánat, hogy írok, e manapság mindent a szeparációs szorongásra fognak.
egy 9 hónapos baba önálló akarattal bír. és cicit akar.
nem azért, de ha anya kiveszi, és dajkálja, az ugyan annyira nem jó neki, mintha oda se menne, mert cicit kér, nem dajkálást. Óriási különbség!
Attól, h nappal kapja még nem kötelező h éjjel is kapja. Kislányom januárban volt 1 éves és ő is akár óránként is képes lett volna szopizni, de nekem ebből elegem lett és elhatároztam, h az éjszakai szopit elhagyjuk 2-3 naponta csökkentettem a szopik számát, mindig egyet elvettem tőle. Kb. másfél hét alatt eljutottunk oda, h a fél 12 helyett már csak hajnal 5 felé ébredt.
Én azt csináltam amikor nem akartam neki cicit adni, h kivettem a kiságyból amikor sírt, kicsit ringattam majd visszaraktam, volt h rögtön vissza is aludt, de volt h negyed óráig sírt, ezt sajnos ki kell bírni. De mostmár 13 hónaposan ott tartunk, h egy hete este 9-reggel 8-9 óráig is alszik és ez tuti amiatt alakul így,h megszokta nincs éjszaka evés.
Próbálj neki lefekvés előtt tejpépet adni, én is úgy csinálom , h 7-fél 8 körül kap tejpépet, 8-kor fürdés utána még szopizik és így bírja reggelig.
Ha határozott vagy akkor menni fog, de ha elbizonytalanodsz, azt a babád is érezni fogja.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Több fogunk jön egyszerre,így esélytelen az egész egyenlőre.
Valóban nem kellemes kilógott szétrágott,szét áztatott cicivel mozdulatlan feküdni,de amíg a foga miatt cicizik (most) még többet,és ez Neki jó,akkor legyen.
Aztán erőt veszek magamon,és megálljt mondok.
Sírni nem hagyhatom(nagymama,és tesó miatt) de majd valahogy megoldom ezt is.
Még egyszer köszönöm.
Remélem hamarosan átalusszuk az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!