8 hetes lányom mostanában, sokat sír, sokszor még levegőt se vesz. Nagyon rémisztő. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Eddig csak anyatejes volt, tegnna lemértem a vacsiját, 2 ciciből 60at evett.Kapott még 30 tápot.Akkor jóllakott, de később újra ordított, éjfélig.Nappal se éjjel se alszik jól, és keveset.Néha fáj a hasa.Szerintetek mit tegyek?2009. febr. 14. 13:19
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg mellre tenni, előtte persze kicsit vedd a válladra, hátha megnyugszik..(...muszáj tápot adni neki??? szerintem szoptass sűrűbben, s beindul a tejed, ha attól tartasz kevés)
2/3 anonim válasza:
90 ml nem kevés egy 8 hetes babónak? Legalábbis az én kisfiam 7 hetes és ettől jóval többet eszik.
3/3 anonim válasza:
meg az ilyen picik hasfajosak is lehetnek.az enyem is az volt.ezt majd ki novi.de ilyenkor jobb ha nem adsz uvegbol tejet neki,uveg ivasbol levegot szivhat es ez is rosszat tesz a gyomranak.az enyemmel igy volt.es azota is csak szoptatom.nyugtassa is,tedd ot tobszor mellre,es ringasd,vagy aludjatok egyutt.foleg ha meg levegot sem vessz ahogy irod.minalunk 2honapig volt,hogy csak ringatas,es cici nyugtatta.sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!