Nagyon gáz, ha a babám 5 cm-ről nézi a tévét? Mennyire ronthatja a pici szemét? Nem sokat megy a tv, csak napi max.10 percig szokta így nézni.
De hogy nézi 5 cm-ről?Ti viszitek oda?
Az én lányom is tv-s,de az ágyról nézi,vagy a földről,az meg igy messze van.Bocsi nem kötözködni akarok,csak kiváncsi vagyok.
Én is ezt akartam kérdezni, amit az utolsó, mert nem értem.
Az enyém is nagyon szereti nézni, de Ő is kb 1-2 méterről...
nalunk is ez van,csak 106 os lcd tvvel...alacsony ikeas besta tv alvanyon van,kb 50 cm magas...15 hónaposom rendszerint azon könyököl...szoval igy lehet 5cmrol nezni
engem is zavar foleg hogy ilyen nagy a tv,de nehez elhozni meszebbre :(
allitolag ezek mar nem rontjak ugy a szemet mint a regebbi tvk,bar.avillodzas.es hogy ilyen nagy tv,biztos.art neki
es nalunk egesz nap megy a tv,bar o max 12 orabol fel orat nezi
Ja igy már értem,bocsi ez eszembe se jutott.
Nekünk is lcd van,az állitólag tényleg nem rontja úgy a szemet mint a régi hagyományos tvk.
Azért nézi 5 cm-ről, mert odamegy, felkapaszkodik, fogdossa, és közben nézi. 10 hónapos. Ha elunja pár perc múlva, és másik játék után néz, akkor már nem is érdekli annyira, ezért nézi viszonylag keveset. Távolabbról csak oda-oda pillant, ha valami érdekeset hall benne.
Vagy erre is mondjam, hogy "nem szabad"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!