Szoptataskor lehet szaunazni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 09:31
1/9 anonim válasza:
Igen,de csak az infra szaunát lehet használni,mert a sima finn vagy a gőz nagyon meleg,és az nem tesz jót a tejcsinek.
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy lehet!Csak utána ne hideg vízzel zuhanyozz le hanem langyossal.
3/9 A kérdező kommentje:
koszike.erdekes,hogy finnorszagban a terhes es szoptato nok rendszeressen jarnak szaunaba.meg a doki is eloirja nekik.es nalunk meg nem ajanlott.
2009. febr. 14. 10:21
4/9 anonim válasza:
Finnországban szaunában nőnek fel az emberek :) ha eddig is gyakran jártál,a mindennapjaid része volt,akkor menj nyugodtan,ha viszont csak hébe-hóba használtad,akkor azért óvatosabban,mint a finnek ;),ahogy a efnti hozzászólók is írták
5/9 A kérdező kommentje:
koszike.igazatok van,csak neha fogok jarni;)
2009. febr. 14. 10:57
6/9 anonim válasza:
finnorszagban 3 óraig siman elvannak az emberek a szaunaban, én 10 perc után haldoklom :)) (sved ismerosom mondta, hogy még alkoholt is isznak benn, huu, durva)
a kerdes engem is erdekel, mert az infraszaunat viszont nagyon szeretem, viszont ugy tudom, hogy az is prezental eleg magas homersekletet, egyaltalan nem gyengebb, mint a "rendes" szauna (mivel elvileg hatásosabb is a rendes szaunanal)
7/9 A kérdező kommentje:
a baratnom finnorszagban el(fin)es bizony meg 7hosan is szaunazott,irgyigyeltem,en inkabb nem probaltam ki.;)de viszont most szopizaskor nagyon hianyzik mar.azelott 1honapban 3,4szer jartam.sokkalta jobb volt a borom,meg persze szules utan jol jonne mint bor feszesito.
2009. febr. 14. 13:24
8/9 anonim válasza:
Első vagyok! Én is jártam terhesen is.Mivel inden héten mentünk így akkor sem hagyta ki,persze nem 20 percig,meg nem dézsában hültem.Szoptatáskor én az infrát használtam.De a döntés a Tied.
9/9 A kérdező kommentje:
koszike
2009. febr. 15. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!