Néha résnyire nyitott szemmel alszik a lányom normális ez? Ugyanúgy tud pihenni?
Figyelt kérdés
Néha napközben amikor szundít veszem észre, éjszaka nem akkor csukva van. Most 6 hónapos de már elég rég csinálja.2011. febr. 20. 18:22
1/5 anonim válasza:
Az én fiam(2 éves) néha teljesen nyitott szemmel alszik.Csúnya ilyet mondani,de olyan,mint egy halott.Csak néha alszik így,akkor sem egész éjjel,de inkább csak akkor,ha nagyon fáradt.Szerintem ugyanúgy tud pihenni,csak félelmetes.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam 7 hónapos de ajobb szeme résnyire van néha nappal már rég óta, ha odanyulok hogy lecsukjam, gyorsan lecsukja, sztem nem alszik elég mélyen, éjjel ber van csukva neki.
3/5 anonim válasza:
2,5 éves a lányom, a mai napig is rendszeresen előfordul, hogy résnyire nyittott szemmel alszik. Próbáltam, hogy mozgatom a kezemet előtte, de sosem reagál, legfeljebb ha ez fényerősség-változást idéz elő. Azt is megfigyeltem, hogy a mélyalvás periódusban nincs nyitva sosem, és hogy gyakrabban fordul elő oylankor, amikor "idegrendszerileg" fáradtabb, mintha pl csak ugrabugrálásban merült volna ki.
Egyébként korábban kérdeztem a gyrekorvosunkat erről, és megnyugtatott, hogy teljesen normális, sok felnőttnél is előfordul, hogy nem ernyed el teljesen a szemhély izomzata. És mivel időleges 8mert előbb-utóbb lecsukódik, mésnem amikor éppen rezzen a szem, ezért fiziológiailag is ártalmatlan, nem szárad ki a nyálkahártya stb...)
,
4/5 anonim válasza:
A fiam szeme is résnyire nyitva van, de csak amíg nem alszik mélyen.
5/5 anonim válasza:
Én is igy alszok 25éve.lányom is 10hónapja s jókat alszunk együtt igy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!