Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehetne ezeket eladni?...

Hol lehetne ezeket eladni? Aukciós oldalak?

Figyelt kérdés

Kisfiam születésnapjára kaptunk egy csomó játékot, amik már meg voltak neki, vagy már nem is érdemes használnunk, mert kisebbeknek valók. Sokat ki sem bontottunk, csak eltettem. Jó lenne valahol eladni, de nem szeretném 1-2000-ért, mert azért többet érnek főleg újonnan. Nem itt szeretnék eladni, csak ötleteket várok, ha ti vásároltok a neten, hol nézitek először? vatera stb.? megéri feltenni? kaptunk fp versenypályát és playskool játékokat, járássegítőt, golyócsúszdát. két-háromezeer ft-tal ár alatt érdemes meghirdetni?

Legjobb lenne kicserélni valamire, de blokkot nem kaptunk hozzájuk. :(

2011. febr. 19. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Én teszveszes vagyok, ha ott nincs, akkor vatera.

Ezekkel szerintem legjobban akkor jársz, ha felteszed 1 ftért, és adsz mellé fixárat is. Így neked is ingyen van, és rá fognak kapni.

Karácsony előtt nem láttam fp játékot 6000 ft alatt elmenni, pedig még hibás is volt...

2011. febr. 19. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig a teszveszre megyek legelőször ha venni szeretnék valamit.
2011. febr. 19. 19:16
 3/8 A kérdező kommentje:
a versenypályát 9-10ezerért gondoltam, a járássegítőt 8500-ért, a zenélő golyócsúszdát 8-9000-ért. ezek új ára bőven 10000 felett van. jó lehet így? vagy sok értük? mert még a postával is megéri...
2011. febr. 19. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a zsibvásár.hu is szoktam nézelődni, onnan is rendeltem már a teszvesz vaterán kívül. babamama apró oldal is van úgy tudom ott is kereskednek ilyennel. Az árak szerintem kitűnők, szólj hova rakod fel, még lehet rácsapok!
2011. febr. 19. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom (Tesz-en meg Vaterán), hogy ami a bolti ár alatt van 1-2-3 ezer ft-al, de nagyobb értékű dolog, arra alig van érdeklődő. Hiszen ha csak 1-2 ezer ft-al járna jobban a vevő, mintha boltban vásárolná meg, akkor inkább ott veszi meg, mert meg tudja fogni, kap számlát, stb.

Nem mondom, hogy lehetetlen, ha többször felteszed lehet, hogy pont rátalál valaki, aki ad érte annyit.

Az 1 ft-ra is felrakhatod, akkor biztos kapni fognak rá, de ha nem akarod nagyon olcsón eladni akkor meg minimálárat kell megadjál, amit meg sokszor nem érnek el a licitálók:-(

Azért sok szerencsét az eladáshoz!

2011. febr. 19. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Babaszoba.hu-n az apróhirdetések/csevegő részen hirdethetsz cserét is.Én karácsony után egy fölösleges új Simba fürdőjátékunkat cseréltem el egy FP csiga formabedobóra.Örültem neki,elégedettek voltunk mindketten.
2011. febr. 19. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozok a 20 utáni hozzászólóhoz, én is rendszeresen figyelem az FP játékokat és nem pörögnek magas fix áron, ha 1 Ft-ra meghirdeted, szerintem fél ár felett fog megállni kissé, szerintem 60-70%-on fogod tudni eladni. De mivel árukhoz képest az 5 Ft-os listázás nem sok, próba szerencse, tedd fel magas árral.:) Vagy várd meg a gyereknapot :)
2011. febr. 21. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a tesz-veszen árulom ezeket a játékokat!

Próbáld meg ott hátha eltudod adni!

2011. febr. 22. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!