1 honapos kisfiam arcan megjelentek kis piros pottyok es simitaskor olyan kis reces a pofija, mitol lehet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 16:49
1/9 anonim válasza:
Talán száraz a bőre. Nekünk erre a Sudocrem bevált.
2/9 anonim válasza:
gondolom szoptatsz. ne igyál tejet, Joghurtot, kefírt sajtot túrót egyél, mert ezekben már bontott tejfehérje van, és úgy már nem okoz kiütést. de a Ca miatt ne hagyd el a tejtermékeket
3/9 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is volt, de elmúlt magától, néha bekentem vékonyan sudocremmel. Egyébként lehet, hogy tejkiütés.
4/9 anonim válasza:
Igen, valószínűleg az anyatejtől van és nem igényel semmilyen kezelést.
5/9 anonim válasza:
Isten ments sudocremmel. Nalunk egy hónapig csunyacska volt az arca. De nem tudsz mit vele tenni, igy urulnek ki belole a te hormonjaid. Utana gyonyoru babaarca lesz, imadni fogod:)
6/9 anonim válasza:
Tejkiütés,ne csinálj vele semmit majd szépen elmúlik!vagyis én néha anyatejet kentem rá,attól javult a helyzet!
7/9 anonim válasza:
Nincs róla véletlen képed?Csak azért mert pl. lehet ekcéma is.
Mindenki olyan biztos benne,hogy tejkiütés...És ha tápszeres a baba?Csak mert ez nem szerepel a kérdésben,hogy mit fogyasztanak!
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Tapszeresnel is ugyanugy urulnek ki a hormonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!