Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a jó szer, vagy jó, módszer?!

Mi a jó szer, vagy jó, módszer?!

Figyelt kérdés
6hónapos kisfiam sem éjjel, sem nappal nem alszik jól. Éjjelente 20 percenként ébred és cicizni akar. Nagyon nyáladzik, dörzsöli az ínyét. Nem látok semmi látványosat a szájában, de valóban keservesen, könyörgősen sír. Már dentinox, Vibrucol, Nurofen kilőve....kész vagyok.
2011. febr. 17. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A nagyon zúzós estéken Germicidet adok neki.Ez mindig segít!
2011. febr. 17. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk dologél jött be, 5 hűtőrágóka felváltva, én tartottam többnyire, és panadol szirup. Ha nálatok ennyire nem jön be semmi, lehet, jobban megviseli a fogzás.

Babám 6 hós se volt, mikor kijött az alsó 2. Most már kezdünk szenvedni a bal felső 1-essel. Nálunk az alsóknál nem látszott semmi.

Kitartás! Egy fog sem marad bent...:)

2011. febr. 17. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem a gyakori ébredés miatt egy hozzáértő a belladonna D30 nevű homeós fájdalomcsillapítót ajánlotta. kipróbáltuk, szerintem használt is, viszont egyfolytában csak 4 napot lehet használni. ez nem azt jelentette, hogy nem ébredt meg egyáltalán, hanem kevesebbet.

az íny kenésére szerintem jobb a Dologél, mert azt naponta annyiszor adhatod, ahányszor kell.

egyebekben jó kis rágókája van az első fogakra az Aventnek, szinte egész nap az volt a lányom szájában.

kipróbálhatnád a borostyán láncot is. az én lányomnak van, de éjjel sosem mertem a nyakában hagyni, viszont reggeltől estig rajta van...lehet, hogy nappal ezért sem volt gond sosem, csak éjjel ébredt meg.

2011. febr. 17. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a Forever fogkrémje volt a király.Semmi nem csillapította jobban a fájdalmat.Természetes,nem kell félned,hogy többet használsz belőle mint kellene.Fluormentes,az sem baj ha lenyeli.
2011. febr. 17. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a borostyánlánc vált be! 3 hós volt a lányom, mikro az első két foga kijött (1 hét különbséggel) és a másodiknál már nyikkja sem volt!

Bár így is megviselik a felső fogak, de tünetnek csak a hasmenés a nyáladzás és a fogpiszka maradt meg!De nem is nyűgös! Meg most mikor már a rágók szemfogak jönnek, folyamatos 37,1-37,2 a hője!

De éjjel alszik! Én 3 hós korától használoma láncot éjjel nappal!Az első már kinyúlt, így kapott egy újjat 1 évesen, de pár napig míg az új is hatni kezdett rendesen, addig mind a kető rajta volt!semmi baja nem volt még tőle!Én csak javasolni tudom!

Meg amíg a lányom hagyta hogy benyúljak a szájába addig a dologélt használtuk!

Ja és nekünk annyira bevált a nyaklánc, hogy 2* kapott a 12 fog kijövetele alatt nurofent! Meg az első fognál, de ott nem volt lánc!

Remélem gyorsan túl lesztek rajta, és beválik majd nektek is valami! :)

15 hós kislány anyuja

2011. febr. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!