Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik jobb egy 1 évesnek?

Melyik jobb egy 1 évesnek?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

válaszokat köszönöm

2011. febr. 17. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a micimackós hintát venném, az ugrálóvárhoz még kicsi sztem. Nekem is 1 évesem van (14 hós) és imádja a hintalovat, most már egyedül is felmegy és hintázik rajta. AZ előző két ló amit belinkeltél szerintem nagy még neki, nem tudna rá felülni egyedül.
2011. febr. 20. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:

az ugrálóvár van a bnőméknek, ott 2,5 éves volt a kisfiú, mikor megkapta, akkor még csak be meg kimászott, de nem igazán ugrált. szóval azt nem venném.

a hintaló meg olyan, hogy vagy bejön vagy nem. vagy szereti a gyerek vagy nem. ha dinamikusabb, örökmozgó, akkor fél percig élvezi és kész, megy tovább, mert nem szeret egyhelyben ülni. minden gyerek más, ez szerintem próba, szerencse. az én fiamnak nem jön be a hintaló, de a babataxit nagyon bírja, mert haladni tud előre.

amiket linkeltél, azok közül a micimackós nagyon édi, én azt venném.

nálunk a faluban vannak lovak. 10 hónapos volt, mikor "megismerkedett" velük, a legjobban az összes állat közül a lovakat szereti!! sem a kutyák, sem a cicák, tyúkok nem érnek fel vele.

a pacikat meg is meri símogatni!! dobja nekik a puszikat! nem fél tőlük és a hangjuktól sem.

2011. febr. 20. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem gyereke válogatja. Az én lánykámat hidegen hagyja a hintaló, viszont ugrálni eszméletlenül imád. Az is igaz, hogy félnék, hogy egy ilyenből kipattanna...:-)
2011. febr. 20. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
szia én ilyet vettem nagyon imádja!!!! [link]
2011. febr. 21. 07:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekünk a fekete hintaló van meg.

Aranyos a hangja, de a babámat nem igazán köti le.1 percet van el rajta, majd leszáll.

Az elsőhöz még pici.(bár azon is múlik, hogy már mennyire fejlett a babád, az enyém 1 évesen még nem megy önállóan se)

A harmadikat zárd ki, mert akkor már a második:)

2011. febr. 21. 09:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Közben látom, hogy belinkelted a micimackót, az is nagyon jó:)

De ha még nincsen triciklije, bébitaxija, vagy valami kis járműve, akkor inkább azt vennék a helyedbe, mert ezek közül azokat használjátok ki a legjobban.

Rangsorolva:

1:az imént felsoroltak

2:ugrálóvár(még pici hozzá, de idővel "belenő")

3:Micimackó

4:fekete hintaló

5:barna hintaló

2011. febr. 21. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!