Hogyan adjátok be a Homeopátiás golyókat a babátoknak?
Szerintem semmit ne adj neki. 4 hósan nem jön a foga még. 5 hós kor elött még bizseregni sem bizsereg. majd kb 6 hós korára bújhatnak ki az elsök, de a legtöbb gyereknek 7-8 hósan kezdödik, és nem ritka egyévesen sem.
szerinted mi van a homeos bogyóban? mi fér bele egy akkor kicsi bogyóba? valami ami mesterségesen lett össze állítva még a szine is csak fehér, majd össze préselik nagyon ici picire. ha vízben lehetetlen feloldani akkor a gyomorsavnak kell elmarnia? próbáld ki (de ne hogy add a babának) hogy az ecet megmarja-e?
egyszerüen most nyügösebb, és érzékeli már hogy van szája és keze ami össze fér egymással, ezért rágja.
14:25-ös válaszolónak
Megküldted rendesen a válaszod :)! Amihez nem ért az ember, arról ne tegyen könnyelmű megítéléseket... Bármennyire megdöbbentő számodra, de az én gyerekeim soha életükben nem szedtek be még gyógyszert. Kizárólag homeopátiás szereket kapnak. Direkt ilyen gyerekorvost választottam. Eleinte én is szkeptikus voltam, de a saját szememet nem tudom becsapni. A nagyobbik fiam volt már hörgő gyulladásos, kötőhártya gyulladásos - ovis, sok mindent összeszednek - de antibiotikum nélkül gyógyult meg minden olyan betegségből, amire egyébként gerincvelőből antibiotikumot kapnak a gyerekek. A homeopátia egy külön ág az orvostudományban. Érteni és ismerni kell a gyereket, akinek adod. Nekem naponta többször is fel kell hívnom a doktornőt, amikor beteg a gyerek, és állapotától függően kapja a golyókat. Igaz, hogy sokkal több figyelmet, törődést igényel a gyerek így, mert nem csak egyszerűen belenyomom az antibiotikumot és várok, hanem pontosan, időre, meghatározott sorrendben kell adni. Érdemes néha az embernek elrugaszkodnia önmagától, és beengedni valami más tudományt is, mert rá lehet jönni arra, hogy "Jéé! Ez működik!"
És sajnos az én fiamnak 3,5 hónaposan kijött az első foga...
Szia, kevés felforralt és lehűtött vízben kell, legalább 20 perc míg teljesen felolvad. Ezt az oldalt találtam, gondoltam, belinkelem neked, mi is hasonló cipőben járunk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!