Irnátok olyan boltokba is kapható termékeket amiket már ehet egy 10 hónapos baba és nincs tele méreggel?
Kicsit konkrétabban?
Veszel krupli, tejfölt és csinálsz krumplifőzeléket, ezek kívül van 1000 variáció.
jaaaaa
Ilyesmire gondolsz:-) Akkor viszont vagy házit veszel vagy biot. A Sparba kapható szója és glutén mentes párizsi(Laxemburg), nagyon finom.
Felvágottból:
Délhús termékek (hűtőpultban csomagolva találod), tejfehérje, glutén és szójamentes. Finomak és középárban kaphatók.
Virsliből a Landhof szójamentes, a márka többi tagja is bátran adható babának. Ez számomra már drága árfolyam.
Én allergia miatt figyeltem nagyon, úgyhogy sajtot nem tudok ajánlani, mire kinőtte a lányom, ugyanazt a (SPAR trappista) sajtot adtam neki, amit mi is ettünk.
első
joghurt: csak natúr, a "gyümis" az van tele igazán mindefélével
túrókrém,puding szintén, inkább othhon főzök
sajt:mindefélét veszek
Babaakából azt vettem, amit éppen (Hipp, Kecskméti, nestlé, DM-es, Rossmannos, Müller-es, de pl univert soha, mert nagyon kis adagok, valamint ovkot és hamét-sem.
Legjobb otthon főzni.
Virsliben én zimbo virslit veszek, és abból adok neki, bár 2*4 db 900 ft körül van, de ennek legalább 82% körüli a hústartalma. A Scoobi doo-s termékek is terjfehérje és gluténmentesek, abból is jó a virsli.
Hamé májkrémet szoktam néha venni: normál hagyományos libamájast vagy kacsamájast (bölcsiben is ilyet adnak)
Joghurtból én a sparos bio naturjoghurtot vettem, zöldfarm, azt hiszem, túróból is a bio túrót, és gombócokban lefagyasztottam. Mert persze ezek egy étkezés, és kész. Ha mi nem esszük meg a maradékot, akkor megromlana.... mert ugye májkrémet is nagyon vékonyan kenek a kenyérre neki, a többit meg én eszem. Virsliből max 1-et eszik vagy egy felet. Másnap már nem adok neki ugyanazt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!