Anyukák, ti miben tároltátok az anyatejet és/vagy tápszert? Valaki csak műanyag pohárban tárolja. Többi lent
Van az avent-nak is, de ott külön kell megvenni a tetejét, plusz drága is és kevés is van egy csomagban.
Itt utánajártam, és hátha mostanra már többen tudnak tanácsot adni a kérdésemet illetőleg. Köszönöm előre is!!
Sima hűtő esetében:
A gyógyszertárban is kapható valamiféle tárolóedényke?
Vagy elég a sima műanyag pohár?
Mélyhűtő esetében:
A gyógyszertárban is kapható tárolóedényke (zacskó van, azt tudom)?

szerintem annyi a lényeg, hogy zárható legyen és tiszta.
én 1 db Aventes pohárban fagyasztom le a tejet, amikor megfagyott, kirázom belőle a jégkockát, és átteszem egy mélyhűtő tasakba, amiben az egész havi tejkockákat tartom (persze rá is írom).
már hozzátáplálok, és nagyon jól jönnek a kis kockák is (20-30ml), meg a nagyobbak is.
pürét, ha fagyasztok, azt sima műanyag pohárban, de a tetejét befóliázom.

Nekem is aventes van, igaz én úgy kaptam, de szerintem ilyet vettem volna. Én nagyon szerettem, és még mindig használom, pedig már 15 hónapos a kisfiam. Igaz már nem tej tárolására, de pl. zöldségeket szétporciózok egy-egy főzésre neki és abban fagyasztom.
Egyébként szerintem sima hűtős-mikrós doboz is jó, amit bárhol kaphatsz, bár szerintem fontos, hogy ezt csak erre a célra használd.
Amikor sok tejem volt, én csináltam azt is, hogy jégkockatartó zacsiba öntöttem, így amikor csak egy kevés kellett, abból vettem ki, vagy épp ha főztél és abba tetted, elég volt mindig csak 1-1 kockát kimelegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!