Lehet, hogy egy 13 hós baba leharapta az anyukája
mellbimbóját?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akartam elhinni amikor az érintett anyuka mesélte, hogy neki bizony leharapta a mellbimbóját a gyereke. Én is sokáig szoptattam a fiamat, 18 hónapig, de soha fel se merült bennem, hogy akár le is tudná harapni. Most a lányomat szoptatom és őt is minnél tovább szeretném.
Ez tényleg előfordulhat, mással is megtörtént?
2011. febr. 16. 22:34
1/9 anonim válasza:
Max megharapta, nem leharapta. Gondolj már bele mekkora erő kellene ahhoz, egy kisgyerek fogában nincs annyi, nem beszélve arról. hogy anyuka reflexből a fájdalom miatt eldobta volna a gyereket...
2011. febr. 16. 22:38
2/9 A kérdező kommentje:
Nem értettem félre az anyukát, ő azt mondta hogy leharapta a gyerek. És akkor befejezte végleg a szoptatást. Nem tudom, lehet hogy pici volt a bimbója, a részletekbe nem mentünk bele, mert láttam, hogy nem akarja kifejteni.
2011. febr. 16. 22:42
3/9 anonim válasza:
Ha tényleg leharapta volna, akkor a sebészetre került volna, gondolom, vérzett volna eléggé. Szerintem sincs ilyen.
2011. febr. 16. 22:46
4/9 anonim válasza:
Ez lehetetlen. Csak gondolj bele, hogy milyen egy darab hús, mielőtt megfőzöd/sütöd. Mekkora erő és milyen éles fogak kellenek hozzá, hogy elszakítsák azokat az izmokat, inakat, átszakítsák a bőrt. Anyuka túlzott.
2011. febr. 16. 22:46
5/9 anonim válasza:
Ez tipikusan "az én gyerekem már 4 hónaposan beszélt, 10 hónaposan már szobatiszta volt" típusú túlzások, nagyotmondások közé tartozik. Szerintem.
2011. febr. 16. 22:49
6/9 anonim válasza:
Én kislányomnak ennyi idősen már kb 13 foga volt és harapott is ám,de nagyon...nah de leharapni nem tudta volna. Max amit tud,hogy egy picit lecsíp belőle ha nagyon a szélén kap rá a fogaival.
2011. febr. 16. 22:53
7/9 anonim válasza:
Szerintem ha foggal megharapna (még nincs), nyílván kiáltanék egy jó nagyot. Nincs az a baba aki egy ordítás után ne hagyná abba amit csinál és nézné meg hogy mi történt. Mit ad isten, talán még el is sírná magát szegénykém, mert megijedne.
Szerintem erős túrzás, vagy rossz fogalmazás....
2011. febr. 17. 06:31
8/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is lehetetlne!
A lányomnak 3 hós korától van foga :(! Most lesz 15 hós még szopizik (12 foggak), és néha ha megharap (álmában), akkor én úgy összerezzenek, hogy egyből kiköpi!ÉS még vérezni sem vérzett soha!Max a foga nyoma marad benne!:)
6 hós korától van alul felül 2-2 foga!De még akkor csak ráharapott!De amint szisszentem, el is engedett!
2011. febr. 17. 08:37
9/9 anonim válasza:
Ez nem igaz, akármit is mond. engem mikor kicsit megharap automatikusan rászólok és kiveszem a szájából, mennyi ideig kell ott a fájdalmat bírni, hogy le is harapja. meg különben is le se tudja harapni, képtelenség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!