Gondban vagyok a féléves kisfiam öltöztetésével, megtanácsolnátok? Volt így más is?
A helyzet, hogy hosszú, de vékony baba. 6 kilős és majdnem 70 centi most.
Már kinőtte az összes rugit, amit pici babaként hordott, a kezeslábas pizsiket már nem szívesen adom rá, kiskorában szerettem, de már kicsit szeretném "nagyfiúsabban" öltöztetni napközben. Van is pár puha nadrágocskánk, de mind az összes derékban lecsúszik róla, pedig gumisak... Csupán harisnyát adni rá meg kevesellem.
Csak mi vagyunk ilyen csodabogarak, és az összes többi baba tökéletes, és jók rájuk a megvehető ruhák?
Valami ötlet hol lehet kapni állítható derekú nadrágot? Vagy kantárosat ami nem farmer vagy más buta kemény "divatos" anyag? Vagy valami más megoldás? Akár még ujjatlan rugi is jöhet, csak adjatok tanácsot hol találok, mert mostanában baba mellett csak Tescoba jutok el, ott nincs, máshol meg keresgélni nincsenek napjaim... Inkább mennék biztosra.
Nagyon köszönöm!
szerintem manapság az összes nadrág állítható gumis
mondjuk tescoban nem várásolok-rohadt drága- de amik lányomnak vanna, abban mind van gumi
néz körül C@A-ban, H&m-ben, Kik-ben
A tesco-ban már mi is vettünk állíthatós derekú nadrágot.
Illetve a C&A és Auchan-ban kapható ruhák szerintem jóval keskenyebbek. Az Auchan-ban máshogy is van a számozásuk kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!